Ludzie żyją nieżyczliwością.Olać to. Jeżeli mamy rację, to za rok życie się będzie do nas uśmiechało. Jest ten wątek chińskiego kapitału. Osobiście bardzo bym chciał-bo tłumaczyłoby mi to i ciszę wokół browaru i skalę zapowiadanej emisji i precyzję przejęcia/kupna (moja wina, że nie doceniam Polaków), ale zapewne to ślepy przypadek 2 spółek o tej samej niewyszukanej nazwie (na marginesie, gdyby nie ta spółka z Wólki podwarszawskiej nie miałbym przyjemności być na tym Forum). Pozdrawiam. O.
Ja mam akcje browaru właśnie ze względu na te "małe bączki" noteckiego. bo wiem, że ludzie mają do nich sentyment. i to nie tylko w wielkopolsce, bo piwo było znane i cenione w całej Polsce. nie trzeba budować marki od nowa, wystarczy postawić piwo na półkach i będzie się kręciło. trochę reklamy, marketingu, dobrzy handlowcy w terenie i firma wyjdzie na prostą.
To co piszesz Łysy to proste jak drut, mam nadzieję, że nie będą wykręcali spirali. Jak 25 baniek włożyli, to starczyłaby 1-2 i browar byłby wszędzie, gdzie by chciał - ograniczony jedynie mocami produkcyjnymi. A na teraz nie rozumiem ciszy. Browar jest schowany> Nikt o nim nie wie, poza naszym szlachetnym gronem "wtajemniczonych" ::)) Pozdro. O.
ja wcześniej pisałem ale post usunięty jestem z śląska i bączkami handlowałem w 2009r z przyczyn niezależnych z handlu zrezygnowałem i już w tedy był popyt.