A warto pamiętać że suplementy będą jedynie jednym z kilku źródeł przychodów. Najważniejsze że firma się mocno rozwija przypadek środków do dezynfekcji pokazał, że zarząd potrafi dobrze zbadać rynek i wchodzić w nowe obszary działalności.
Przecież liczy się tu i teraz ! Na już ! Inaczej zaraz sprzedaż !
Dalekowzrocznym nie musisz tego tłumaczyć, co tu będzie grane
Ktoś tu przywołuje wskaźnik C/Z, ale jakie ma on znaczenie na bananowej GPW. Mnie bardziej interesuje wskaźnik CAPE Shillera.
Skupiamy się na rozwoju naszej podstawowej działalności, ale również staramy się dywersyfikować nasz biznes. Mamy w planie wejść w rynek suplementów diety. Rynek ten rozwija się bardzo dynamicznie i chcemy być jego częścią. Analizujemy rynek, rozpoznajemy możliwości, Podobnie jest z segmentem napojów energetycznych. Chcemy wejść w ten segment z własnym konceptem. Wkrótce, mam nadzieje, będę mógł powiedzieć o tym nieco więcej – dodał Piotr Czachorowski.
Ci co chcą tu i teraz, niech sprzedają. Długi termin tutaj :)
Zalezy kto jaki ma horyzont inwestycyjny, jak ktos spojrzy na ROE, C/Z, C/WK, wskaznik altmana, obszar biznesu, polityke dywidendowa, inwestycje, to jest spora szansa ze wlasnie Krynice wybierze. Dla mnie minusy tej spolki to niski free float (przez to wieksza zmiennosc kursu), i fakt ze spolka juz sporo urosla zmniejsza potencjalnie wzrost kursu prrzez najblizsze kwartaly (im wiekszy juz byl wzrost, tym wieksze ryzyko inwestycyjne).