• abc..jak roport ?? Autor: ~aaa [89.171.200.*]
    jest sukces?
  • Re: abc..jak roport ?? Autor: ~ali___ [110.28.131.*]
    Teraz to chyba sukcesem będzie uciec bez straty :/
  • Re: abc..jak roport ?? Autor: ~ali___ [110.28.131.*]
    Mam nadzieję że jeszcze się wybrobimy
  • Re: abc..jak roport ?? Autor: ~Michał [188.241.25.*]
    Gdyby w raporcie miały być spektakularne wyniki to byłoby to widać po kursie, który długo przed pojawieniem się raportu byłby grubo powyżej 1zł. Nie oznacza to że raport jest zły a spółka kiepska.
    Wg mnie jedna z bardziej perspektywicznych spółek, oczywiście nie na zysk w tydzień tylko w ciągu lat.
    Stabilna firma, stabilne dochody i inwestycje w mocno rozwojowe projekty, które mogą być klapą a mogą być żyła złota.
    mam zakupiony przyzwoity pakiet, który ma być inwestycją na przyszłość, a nie na teraz.

• Re: abc..jak roport ?? Autor: ~aaa [89.171.200.*]
    ale o jakich dochodach mowa ??
    Tych co są w każdym raporcie.
    Sam przecież wiesz o jakich, znasz wartość spółki dlatego naganiasz na spadki. Jeśli jest inaczej to jest mnóstwo innych spółek w ktore warto inwestować, szkoda żebyś siedział na forum Astro i narzekał na cały jaka to kiepska firma. Chyba że zazdrość d... ściska to rozumiem.
    W każdym razie perspektywa jest dobra kto się miał wysypać z akcji to już to zrobił. Kierunek jest jeden, czyli wzrosty, może powolne, może będzie bujać, ale kto wejdzie teraz poniżej 1zł ten za kilka lat dobrze zarobi
    nie naganiam , fak że wszystko sprzedałem ,
    kupiłem akcje tylko ze względu na e-sport , ale jak widać nic z tego nie wyszło ,
    e-sport to dzieciaki i młodzież, a oni telewizji nie ogladają , to pokolenie internetu !!! ,
    dzisiaj każdy może nadawać relacje ,
    pandemia to czas żniw dla takich projektów i co ????
    i nic ....dlatego sprzedałem wszystko..
    ps. a pisze bo po prostu jestem wk..ny , tyle czekania i d...a ,
    a w nowy projekt nie wierze , kto będzie to finansował ?? PIS???
  • Re: abc..jak roport ?? Autor: ~abc [213.77.66.*]
    Liczylem ze wychodza na prosta z wynikami ale wynik za pierwszy kwartal to masakra.( przychody )
    Przychody spadly o polowe i byly takie jak w wakacje gdzie nie ma emisji teleturniejow.
    Co bedzie w innych miesiacach jak teraz sa emisje teleturniejow i takie przychody.
    Spolka przez 10 lat nic sie nie posunela do przodu , wystarczy zobczyc jakie ma zobowiazania i w kasie pusto.
    Robia nowe projekty zeby robic koszty to samo bylo z e-sport i innymi projektami.
    Dla mnie technicznie wygląda super, najgorsze ma za sobą, a fundamentalnie też dobrze- stałe przychody od wielu lat, pomysły powoli realizowane na ile pewnie okoliczności pozwalają, a nie tylko puste obietnice. rynek esport jest dalej mocno rozwojowy, te dzieciaki które teraz grają dla zabawy zaraz dorosną i nie wykluczone że bardziej ich będzie interesować pojedynek esport niż finał Ligi Mistrzów.
    kanał news bez polityki to jest genialny pomysł jeśli faktycznie zostanie bez polityki. Newsami napakowanymi politycznymi wstawkami już się chce ż...ć .
    W skrócie trzeba się uzbroić w cierpliwość

człowieku , wiesz jak działają takie kanały ??
    jak są finansowane ??? , przez kogo ,
    nie ma dzisiaj w telewizji niezależnych kanałów!!!!!!
    inwestor daje kase i żąda ,
    niezależne telewizje to są w inernecie i jest ich od groma!!! , a i na nie trzeba płacic ,
    o czym miałby ten nowy kanał informować ??? , jak wszystko masz na żywo w sieci ??
    e-sport to super sprawa , ale nie w wydaniu Astro ..
[x]
ASTRO 1,12% 0,09 2025-11-05 11:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.