Żeby urósł musi być: 1) wynik 2) premiera WH 3) ogłoszenie kolejnego tytułu dającego sygnał, że spółka będzie rosła r/r 4) informacja kiedy przechodzą na główny parkiet 5) większe obroty - namów kolegów żeby kupili, to urośnie.
Szkoda, że prezes rzuca słowa na wiatr. Z początkiem roku miała być mocna kampania marketingowa WHAOF. Czerwiec za pasem a tu cisza. Śmierdzi mi to przesunięciem premiery na grudzień.
Dystrybucja powyżej 58zł? Ja tu wszędzie czytam o wspaniałej przyszłości VR, programie motywacyjnym 300zł i innych dziwotach, a nikt nie trudzi się by wyjaśnić kto i w jakim celu wziął 90tys. akcji od zarządu po 52.5zł. I dlaczego w ogóle zarząd sprzedał skoro już niedługo ma być 100, 200, 300zł? Jak jesteście wiernymi akcjonariuszami Carbona, to znajdźcie odpowiedzi na te pytania, bo przez taką niepewność nikt racjonalnie myślący tu nie wejdzie. Przecież to była transakcja na 6% wszystkich akcji. Drobni akcjonariusze mają prawo wiedzieć gdzie to poszło i czy przypadkiem nie jest teraz upłynniane na ulicy.
Tempestfall to gra z gatunku action-adventure przeznaczona wyłącznie na platformy VR. Tytuł zostanie wydany na PC VR, Oculus Quest oraz Oculus Quest 2, co w naszej ocenie, powinno pozytywnie wpłynąć na przyszłe wyniki finansowe spółki, z uwagi na popularność tych platform. Premiera projektu planowana jest latem br. Aktualnie trwają beta testy, wkrótce zaprezentujemy graczom fragmenty trailera z rozgrywki – dodaje Błażej Szaflik.
Bankowo lazili za zadzadem dla 6% zysku na spolce bez obrotow. Wiekszej glupoty dawno nie czytalem.
Otoz nie ma zadnwgo przepisu ktory nakazalby ujawnienie kto kupil jesli nie ma 5% akcji spolki.
~Zatara Prawda ale za wyjątkiem Carbona. Ponoć pycha kroczy przed upadkiem ale osobiście jeszcze nigdy nie czułem się tak pewny swego na żadnej innej spółce jak na tej. Pozdro