Proszę o informację czy spółka dalej produkuje płyny do dezynfekcji? Czy możliwy jest taki zysk jak w zeszłym roku? Od tamtego momentu kurs spadł o ponad 50%, czy bez płynów jest możliwość powrotu na poziomy powyżej 30 zł? Nie wiem co robić, ponieważ kupiłem pewien pakiet a cena cały czas spada.. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Forumowiczów
Kolego chyba trochę przespałeś, nie produkują płynów od roku. Było zapotrzebowanie to robili, teraz nikt tego nie kupuje. Produkują napoje dla Europy, USA, Australii + chcą wejść mocniej na rynek chemiczny i suplementy
Ja biorę na przeczekanie, bo wierzę, ze firma się będzie rozwijać. Ale mam tu tylko 5% portfela. Jeśli włożyłeś więcej, to dobrze to przemyśl, bo ja stawiam, ze dołem potrwa min. kilka miesięcy.
patrząc na aktualne reakcje rynku na bardzo dobre wiadomości i kiedy kurs takich spółek leci jak lawina,.....w dół...... to nie zdziwiłbym się, gdyby tutaj po tej w miarę dobrej wiadomości, że jest zysk 1,5 miliona czyli lepszy niż przed rokiem ale duże możliwości rozwoju, czyli wiadomość nie powala... to gdyby tutaj się okazało, że jednak powoli systematycznie będzie rosło i rosło :-)
poziom 18-18.50 to jest dolny opór i poniżej tej ceny nie ma za wielu chętnych do oddania akcji, gdyby się za to pojawiło dużo chętnych do zakupu w okolicach 19 zl kurs szybko poleciałby do góry