• Co dalej? Autor: ~Uki [89.64.123.*]
    Mordeczki co myślicie o przyszłości? Raport nic nie pokazał, zero info. Może to celowa gra? Ja wierzę w to że January wprowadzi jakaś spółkę przez medcamp. Nie ma opcji na te ich kontenery itd. W to nie wierzę. Myślę że celowo jest to tak rozgrywane, że co jakiś czas ktoś zbiera A później kurs spada. Jedyna sensowna spółka to diagnostyka. Tylko po co im gielda? Wydają się być rentowni... A takie spółki raczej na giełdę nie idą xD co sądzicie? Mnie interesuje jeszcze zlecenie na 200k firmie zewnętrznej ciekawe co to mogło być?
  • Re: Co dalej? Autor: ~Ortodox [46.134.99.*]
    A dlaczego diagnostyka zwiększa zaangażowanie w gx1 ? A czy poprzez wprowadzenie diagnostyki przez medcamp nie będzie miał zwiększonego portwelu w gx1 jak zapowiadał ? Czas czas i czas a trole maść w okolicach .... bo piecze i będzie piekło
  • Re: Co dalej? Autor: ~Uki [89.64.123.*]
    No ja tak to sobie tłumaczę... Ale jak jest ? Kto to wie? J. Podpowiedź xD
  • Re: Co dalej? Autor: ~Gpw [82.24.90.*]
    Uki Ty naprawdę pytasz o to ludzi z forum ???
  • Re: Co dalej? Autor: ~Mandżi [31.135.192.*]
    Z przyjemnością kupię sobite nawet karton maści, a tymczasem wszystkim tu obecnym polecam pampersiki
  • Re: Co dalej? Autor: ~Ortodox [46.134.112.*]
    Ale to nie tylko na odparzenia na owzodzenia tez kup sobie zapamiętaj !
  • Re: Co dalej? Autor: ~gadq [80.49.215.*]
    nie ma co się żołądkować i denerwować to zwykły klasyczny wał na pump&dump w końcowej fazie. Ile osób zatrudnia ta "super" firma? ma chociaż sekretarkę ?
  • Re: Co dalej? Autor: ~edi [79.141.162.*]
    Lukardi ładnie sie zapowiada
[x]
MEDCAMP -5,68% 0,83 2026-05-15 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.