RAPORT: Wartość firmy ZMALAŁA o 22% z 15 022 000 na 11 700 000, Inwestycje - O; Aktywa obrotowe z 3 686398 na 2 642143 czyli -29%; Strata z lat ubiegłych WZROSŁA do - 42 567347; Kredyty i pożyczki WZROST z - 7 862277 do - 23 942680: Przychody ze sprzedaży -29,8%, z piwa -30.7%, inne -84,6%; rentowność sprzedaży -54%, ilość sprzedaży -15%, EBITDA -671730 a zmiana -78290; KAPITAŁ WŁASNY -5 697489,54; STRATA Z LAT UBIEGŁYCH - 42 567347 (czyli kolejne -5 430 1919) !!!!!!! .....No ale ...znaleziono fajne rozwiazanie "NAPRAWCZE" BANKRUTA tyle, że bynajmniej - nie BROWARU! W nagrodę za "REWELACYJNE" WYNIKI - od kilkunastu lat należy "wcisnąć" naiwnym spekulantom kolejne dwie emisje bezwartościowych akcji (spekulacyjnie, krótko je pompując), zagospodarować z nich - kasę (czy może na odprawy zarządu?), i pożegnać FRAJERÓW na zawsze! Ten browar prowadzili bowiem i prowadzą - uwaga - DENTYŚCI! Uciekaj więc kto może!
ja jednak poczekam nowy wlasciciel wpompowal w firme prawe 6 mln zeby odkupic bylych wlascicieli i 19 mln zeby splacic wszystkie zaleglosci takze kase na chyba certyfikat na produkcje kilkaset tysiecy
wybacz - ale ja wkladajac 25 prawie mln nie wkladał bym ich sobie ot tak zeby dobrze zrobic innym sobie robil bym dobrze sory za dosadność
Panowie bedzie dobrze to ostatni kwartał jaki zaliczył spadki sprzedazy sadze ze do konca roku zysk juz wypracują sowity dobre piwo mają, cierpliwosci raczej jutro juz bedzie rosło ci co mieli sprzedac oddali.
ło mato , a czego się spodziewaliście , że banany w butelkach będą ??? Kupili browar w drugiej połowie lutego , tamten zarząd na kapsle do wspomnianych butelek nawet nie miał . Bo niby kto im miał pożyczyć jak wszystko przeper...... i . Jak przeżyli co niektórzy styczeń - walili w nas akcjami jak w blaszany bębenek , przeżyjemy i ten raport . Niech oddają Ci co myśleli ,że w ciągu tygodnia szampan francuski w butelkach będzie , 2, 3 Q dopiero pokazać może zmiany .
Tylko podpucha i apetyt robią. Na tych chachmentach z Devorana na (15%) jestem, ale przynajmniej zerkam na ich forum. Niektórzy okey, ale wiekszość za kapsel by oddali matkę. Żal takich ludzików. Pozdro. O.