• Koszyk pusty jak bęben RollingStones:) Autor: ~Rafcio [194.39.218.*]
    Na podwórku u mnie tak się mówiło bardziej w kontekście posiadanej kasy ale tu mamy tak ciekawą sytuację że aż boję się myśleć co bedzie jak w tym raporcie netto będzie bliskie dwóch cyfr. Przed chwilą aby kupić marne 1000akcji musiałem część nabyć po 4,22.
    Ale bedzie petarda !!!!!
  • Re: Koszyk pusty jak bęben RollingStones:) Autor: ~Westerchold [88.156.137.*]
    tez to widzę akcji nie ma i nie bedzie w przyzwoitej ilości w tym przedziale kursowym.Raczej zostali inwestorzy myślacy o innym przedziale cenowym .Dzisiejsze kapanie po 1 akcji na zbijanie kursu było groteskowe. Powodzenia
  • Re: Koszyk pusty jak bęben RollingStones:) Autor: ~Rafcio [194.39.218.*]
    Dzięki bo już myślałem że sam tu ze sobą będę musiał pisać:) Strasznie mnie intryguje to co zadzieje się z kursem i volumenem tej firmy. Nadal jestem w szoku że jesteśmy w takim cieniu. Do raportu chyba jeszcze podskubię. Liczę , że skokowa zmiana wskaźników wyceny dzięki fajnemu netto i przychodom przeniesie nas na inny level. Mam pomysł na pewną zmienną do karty kontrolnej na bazie Forum Bankiera czyli pozycja w rankingu. Jak dłużej tu posiedzę to pokażę Wam jak ta krzywa będzie wyglądać. Interwał będzie dzienny. Zaczynamy z 316tej pozycji:)
  • Re: Koszyk pusty jak bęben RollingStones:) Autor: ~Westerchold [88.156.137.*]
    Ja juz troche tu jestem ponad pól roku z obecnym pakietem .Pierwsze moje wejscie przekułem na 100 % zysku i wtedy pisałem nie dać sie ubrac powyzej 7 i ocena była trafna chociaz dostało mi sie na forum..Teraz doradzam by nie dać sie okraśc z akcji. Tym razem czekam na dwucyfrowy kurs. Zeby sie nie nudzić i zeby nie korciło jakimiś kółkami testuję giełdę Kukoin ;-))) A rzeczywiście aktywność forum jest mizerna. oczywiście jest to korelacją ze zmianą kursu na up jak zawsze
  • Re: Koszyk pusty jak bęben RollingStones:) Autor: ~Ktos [178.43.17.*]
    Ja o Was uslyszalem na innym forum, zobaczylem poczytalem i bylem zaskoczony ze wczeaniej nie slyszalem. Kupilem kilka tysi szt. I posiedze z Wami min. Rok. Pozdrawiam
  • Re: Koszyk pusty jak bęben RollingStones:) Autor: ~Rafcio [194.39.218.*]
    No to chyba mamy podobne schematy działania:) Ja też na kilku kręcę kółka choć to wcale nie łatwy kawałek chleba ale coś trzeba z rękami na tej klawiaturze robić:) MDI to dla mnie wyjątek od reguły wchodzenia w "śmieciówki z potencjałem" ale jakoś ta bardzo niska baza księgowa mnie przekonała względem tego C/WK. Tu 10mln netto w skali roku przesuwa wyceny o kilkadziesiąt % do przodu a potencjał wydaje się dużo większy. Do tego ta cisza i spokój tylko dla cierpliwych i mikro FF....:)) Trzymać, podskubywać i czekać na te piękne dni.
    Miliadry z Unii, Nowy Ład, galopujące rosnące ceny uprawnień CO2....czego można chcieć więcej.
  • Re: Koszyk pusty jak bęben RollingStones:) Autor: ~BabaWanga [192.38.135.*]
    Miejmy nadzieje Rafcio że te piękne dni są już za rogiem,czego wszystkim akcjonariuszom życzę.
[x]
MDIENERGIA 0,00% 0,95 2025-09-26 10:21:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.