Wycena waszej spółki na GPW na ponad 200 milionów i trzymanie tej wyceny przez około 10 miesięcy otworzyło mi szerzej oczy jak można manipulować nawet na dłuższą metę kursem spółki która nie prowadzi praktycznie żadnej działalności... brawoooo wy dzięki za lekcję...
Cena utrzymywała się dzięki zakupom po 90-108. Teraz jest już za drogo na kupowanie. Czas sprzedawać. Wszyscy chętni uśrednią portfele a niechętni sprzedadzą i tak z zyskiem ponad 1500%. Był czas na wzrosty nadszedł czas na spadki. Nie ma na co czekać. Jarek ma rację. To nie jest zwykła Spółka. To prywatna instytucja zależna od jednego człowieka. Nie ma takiej drugiej notowanej. Albo jesteś na pokładzie gdy spada i rośnie albo sprzedajesz. Faktycznie nikogo nie proszą o kupno. To nie normalne i nie zrozumiałe. Po prostu właścicielom nie zależy na cenie akcji tylko na Walucie. BPC nie ma znaczenia poza tym że ma MCANy. Lokalnie ciężkie do zrozumienia. Globalnie genialne. Czas oczekiwania na efekt jest długi. Może i nawet 2 lata.
Nostradamusie nie dawaj ludziom żadnej gwarancji że ktokolwiek szerzej zainteresuje się mcoinami bo tych cynamonõw jest blisko 10 tysięcy i każdy może sobie wytworzyć czy rok czy dwa lata czy 10 lat to raczej nic z tego bo spółka wcale raczej nie rozwinie żadnej realnej działalność gospodarczej bo tak było w ciągu ostatnich 10 lat a opieranie nadzieji na rozwój przez widzimisię jedynego człowieka który nawet nikogo nie zatrudnia to jakieś skrajne szaleństwo.
20 lat chyba tylko nazwa ma , bo nie ta Spółka. 100% inne osoby i działalność..
Bo ta Spolka istnieje dopiero w tym kształcie 11 miesięcy. Coś cynamon za ostry był chyba. Popij.
Aaa i jeszcze produkują fajne komunikatu ...co oni nie zamierzają robić i co kupić za ten cynamon ... cały sukces ..na bazie mody zza Oceanu na spółki śmieciowe spółdzielnia wywindowała kurs pod lipne komunikaty z których tak naprawdę żaden się nie sprawdził bo nie było na to najmniejszych szans i proszę mi tu nie pisać żadnych inwektyw coś chorobach psychicznych..itp..tylko wskazujemy spółdzielnio gdzie pisze nieprawdę i ani razu nie wykazaliscie tego cwaniaczki.
Napisz Jarku czego ta Społka nie zrobiła z tego co ma jeszcze do zrobienia. Bo oprócz TFI Copernicusa które okazało sie niewiarygodne I nie było sensu go kupowac oraz Biura Maklerskiego - którego nie uprawnia licencja do handlu krypto....czego nie zrobiono. Bo nie rozumiem kwestii. Na Giełdach BPC sprzedało MCAN z ponad 2mln zł w jednym kwartale. Są 4 aktywne giełdy. Opierają działalnosc o fotowoltaike I medyczną marihuane. Normalne że nie w miesiąc to zrobią ale Firmy kupione. Pozwolenia w drodze. Ty smrodzisz I nic po za tym. Obelgi I zero merytoryki. Brak taktu. Chamstwo a nie uwagi. To jest noesmaczne a nie elokwentne.. Brawo Ty. Nic treści w tym pluciu poza ......hałasem.
Gdzie masz zapowiedzi Jarku. Prawnie. Na Forum w Twoich wątkach jedynie ? Spółka nigdy nie publikowała prognoz ani strategii działania - bo ją buduje , o czym ty piszesz? Dostarczasz tylko adwokatom nowych materiałów. Brawo. Przedstaw dowody. Nie slogany. Inaczej jest problem. Tu nie chodzi o spółke tylko o ludzi - akcjonariuszy. Ty szkodzisz Im. Spółka albo ma kase albo nie. A akcje mają ludzie. Jak ta Twoja Spółdzielnia nie istnieje . A nie istnieje - to jesteś w czarnej D.... czarnej dziurze Jarku. My nie chamy. Cenimy język polski I go nie plugawimy cynamonem. Niestety nie weźmie nikt jako zabezpieczenie przyszłych roszczeń Twoich słów ani Cynamonu.. Bedzie problem. Oj. Zbieraj te dowody. Spekulacje udowadniaj - poprzez rozdawanie kasy I akcji. Nie źle. Chyba masz problem.
Ale będę się śmiał, jak w końcu jarka spotka sprawiedliwość i zapłaci za plucie na spółkę 24h. Tak z drugiej strony, jestem ciekaw jaki ma cel siedzieć tu dzień i noc nie mając akcji.
Doskonała riposta cieszę się jako akcjonariusz że w końcu ktoś poza pobłażaniem temu Panu zauważył problem większości akcjonariuszy jak fejknewsy wpływają na codzienne notowania , podpowiem ... proszę zwrócić uwagę na dzienne spadki i małe obroty po postach tego Pana. Jego IP bez względu na nicki jest zawsze takie same a najbardziej śmieszne są jego straszaki KNF i w tym przypadku po zgłoszeniu tego do odpowiednich organów ten Pan jeśli nie będzie miał żółtych papierów nie uniknie odpowiedzialności ... niestety nie karnej ... tylko cywilnej....
Ostatnia odpowiedz. Po akcji hejtu -osobnika o pseudonyms Jarek następuje obniżenie nastrojów społecznych I wywołanie efektu utraty wiarygodności Spółki. Kurs spada , ze stratą dla obecnych akcjonariuszy. Ktoś na stratagem kupuje I zarabia . Efrkt jest widocxny - gdyż sam Jarosław osobiście pisze - że jego wpisy wpływają na rynek. Po celowej obniżce ceny następuje " zawsze wzrost kursu". Fakt. Mechanizm Jarka działa. Dziękujemy za kolejny dowód w sprawie. Żegnam Forum. Adwokaci zabronili polemiki do momentu.......Pozdrawiam
Tak na koniec nigdy nie sądziłem że moje wpisy mają wpływ na rynek i nigdy to nie było moja intencją .Nie inwestowałem w spółkę i nie zamierzałem.Pisalem krytycznie wy pisaliście same pozytywy i to była polemika . Żegnam definitywnie.
Jeszcze jedno na koniec cytat od człowieka z waszej opcji Nostradamusa Cena utrzymywała się dzięki zakupom po 90-108. Teraz jest już za drogo na kupowanie. Czas sprzedawać. Wszyscy chętni uśrednią portfele a niechętni sprzedadzą i tak z zyskiem ponad 1500%.Był czas na wzrosty nadszedł czas na spadki. Nie ma na co czekać. Jarek ma rację. To nie jest zwykła Spółka. To prywatna instytucja zależna od jednego człowieka. Nie ma takiej drugiej notowanej. Albo jesteś na pokładzie gdy spada i rośnie albo sprzedajesz. Faktycznie nikogo nie proszą o kupno. To nie normalne i nie zrozumiałe. Po prostu właścicielom nie zależy na cenie akcji tylko na Walucie. BPC nie ma znaczenia poza tym że ma MCANy. Lokalnie ciężkie do zrozumienia. Globalnie genialne. Czas oczekiwania na efekt jest długi. Może i nawet 2 lata.