Cóż kolejne złe info. Cyber Group Studios z siedzibą w Paryżu (dalej "CGS"), objął akcje serii K Spółki na kwotę 7.271.751,76 PLN. Emitent zaoferował subskrybentowi 1.997.734 akcji Spółki w ramach podwyższenia kapitału zakładowego Spółki. Cena objęcia za jedną akcję wyniosła 3,64. Pewnie nie mieili gdzie wyrzucić paru baniek i w drodze losowania padło na BTC:)
nie mam wątpliwości że jest tu kilka zabawm=nych osóļ którym nic innego nie spedza snu jak tylko okazja żeby podbijasz te bzdety, dlatego mam z was ubaw :P i naucz się - MORTIMER . nie przekręcaj mojego nicka , już na tyle mógłbyś się wysilić
Lepiej w raport spójrz, to bankrut.
Kolesie po znajomości zrobili im sztuczny przepływ- jedną ręką dali, drugą zaraz zabiorą jako opłaty licencyjne etc i kasowo wyjdą na swoje a akcje będą premią jak tylko dopompują.
Weź pomyśl- jak im Disney nie poszedł to co im pójdzie?
Dokładnie! Jest już info o wydłużeniu licencji- nawet z tego samego dnia. Czyli załatwili to jednocześnie :)))))
Jedna ręka daje, druga odbiera. Proste.
I jeszcze w twarz Wam się śmieją
poczekaj czyli zapłacili akcjami za licencje ? o kurde ale przekręt ! Ale zaraz zaraz...czemu studio nie chce od nich kasy tylko zgodziło się na akcje i to na taki hajs ? Ten przekręt to musi być mocno pokombinowany
Nie wchodzić w spółkę, która nie przyniesie im kasy. Zarząd CGS zdecydował inaczej. Mają teraz prawie 20% akcji (1997734 z 10190561) i pewnie od jutra, po przeczytaniu forum bankiera dojdą do wniosku, że ich wcześniejsze analizy i decyzje to gów... i trzeba teraz wybrać firmę, która wytapetuje im ściany akcjami BTC. Cóż życie, na czymś muszą się uczyć:)
myślę ze jeżeli tak by kombinowali..jak puścić tyle papiera w rynek, to by sprawdzili jak chore wolumeny latają codziennie. Ta podbitka to by musiał ten zorro walczyć z batmanem i spidermanem jednoczesnie chyba w tej grze. Nierealne