łatwo policzyć , że więcej kupiła i właściwie od 8 marca tylko kupuje. Ale jak widać trolle znowu zaczęły grać na spadki. Spokojnie wasza praca pomaga takim jak ja chętnie dokupię. Hehe może zamiast haseł trochę matematyki?
wujek dobra rada. Myślę hehe , że RN czeka na twoje CV i zaraz powołają cię na Prezesa. Strh to nie jest duży deweloper zajmujący się produkcja mieszkań ale grupa z cennymi gruntami i zdywersyfikowanym biznesem.
Napisał tylko , że z rachunku matematycznego wynika iz wiece kupiła , musiała podać to podała, od lat hejtujesz ta i inne spółki powiązane jednocześnie twierdząc , ze nie masz akcji. Ktoś w końcu powinien zbadać to działanie pod katem manipulacji bo na innych giełdach takie działania są ścigane. W ciągu roku wynik spółki to 33,33% dla mnie jako akcjonariuszki to ok.
moja inwestycja na sporym plusie , a na czym polega kibicowanie na forum? nie masz akcji a od lat oczerniasz na forum spółkę, prowokujesz piszesz pod różnymi nickami. Robin Hood czy członek spółdzielni ze stałą pensją, jesteś w weekend, wieczorem, rano nie szukacie pracowników?
sypnij chętnie odbiorę, problem w tym, że oprócz zaśmiecania forum twoje posty nie dają żadnej merytoryki na dodatek jak twierdzisz nie masz akcji. Mam rozumieć że sprzedałeś za tanio czy taniej chciałbyś kupić ale nie wychodzi? Spółka kosztuje ile kosztuje , ktoś ma ochotę kupić kupi sprzedać sprzeda.
ale ja nie mam zamiaru wychodzić , co jakiś czas dobieram sobie czasem oddaje i tak już naciułałem niezłą sumkę co i tobie życzę chociaż wiem , ze akcjonariuszem nie jesteś ale chciałbyś zostać i od lat próbujesz obrzydzić Spółkę. Spraw aby cie posłuchali bo czekam na ta twoje 0,1