Przykro mi "marku" że popłynąłeś na Geo a teraz wylewasz swoje frustrację. No cóż było brać za 8 2 razy jak ja i sprzedawać za 25. Powodzenia w jadaniu!
Pamiętam Alka od końca 2019roku, na pewno zarobił na Geotransie, lecz chyba nie tyle co chciał, bo kurs z 40 spadł na 15. Nie udzielał się od kilku miesięcy, a też nie troluje na spadki po sprzedaży, a Ty marku wręcz przeciwnie! Jak widać Rank na nowych lokalnych szczytach i wskaźniki super!
Również życzę Tobie powodzenia! Ja wysiadłem i jak widać dobra decyzja-bez sentymentów, choć szkoda... Zapowiadało się bardzo dobrze, a teraz trzeba czekać i kisić kapitał. Wierzę, że Geo będzie jeszcze na topie i wtedy być może wrócę. Ps. Mam nosa do spółek i kupowaniu na dołkach, lecz często pazerność mnie gubi i 300-400% mnie nie zadowala i w końcu sprzedaję z dużo mniejszym zyskiem, ale zyskiem. Kędyś miałem jedną spółkę i z 2 średniej, puściłem za 1,2 I też Ok, to tam już piach od dawna. Tam też byłem na prawie 300% Uczę się, a ub. rok dzięki gejku I mns zarobiłem rekordowo. Pozdro!
Spoko. Ja wiary w Gejka nie straciłem. Myślę że czas odbicia cdprojekt jest bliski, a za nim gaming.
Tu zaś rusza Columbus, a za nim powinna pójść fotowoltaika.
Później czas na odpady. Niech tylko wypłyną pozytywne informacje o którejś z instalacji.
Ja też nie straciłem..... Mój błąd jest taki, że często przywiązuję się do spółki, a przez to "tracę". Na teraz zapakowany jestem w Ranka, bo przy takim c/z i aktywach, a też jak widać spółka notuje lokalne prawie 3 letnie ath, co przewidziałem przy kursie 2,44 kiedy zacząłem zbierać widzę, że dobra decyzja. Bum na nieruchomości chyba nie trzeba tłumaczyć, a też mamy "nowość", choć spółkę obserwuję od trzech lat. Gaming, foto i ch. wi co jeszcze, a tu taj drożejące surowce, złoto, nieruchomości....cRaczej to jest ten czas, a aktywa które posiadają te REALNE mówią mi bierz i wyłącz notowania na tym bananie! Nie to forum, abym pisał o Gejku źle, gdzie tutaj byłem od listopada 2019, choć trochę żalu jest. Finalnie puściłem ostatnie akcje, chyba tysiąc za 20,3, więc na teraz ok!