• artykuł o nwai Autor: ~edek [94.172.183.*]
    warto przeczytać,
    https://strefainwestorow.pl/artykuly/wywiady/20210517/nwai-wywiad-mateusz-walczak

• Re: artykuł o nwai Autor: ~Zeus [83.9.75.*]
    Troll Jędrek zgłasza pozytywne wątki więc trzeba je zachowywać i powielać.

Dostałem ciekawą odpowiedz mailową od Prezesa.

Od jakiegoś czasu ubolewam nad słabą komunikacją z ich strony z akcjonariuszami. Postanowiłem napisać do spółki o tym problemie. Przy okazji poruszyłem kilka pomniejszych w mojej opinii kwestii.

Dostałem odpowiedz i to o dziwo jak wcześniej wspomniałem od samego Prezesa. 

Tak w skrócie.

Pochwaliłem za osiągnięcia. Tu lekkie zaskoczenie. W jego ocenie jeszcze niczego nie osiągnęli i to co dobre dopiero przed nimi!!! 

Krótko o dywidendzie. Liczą na utrzymanie tendencji. To już moja interpretacja - cel 4 zł za 2021.

Kwestia relacji inwestorskich ze strony Pana Mariusza raczej postawa obronna z zaznaczeniem, że będą dążyć do ich poprawy. Jednak z zaznaczeniem, że trudno o wolne ręce do pracy bo nie dają rady z bieżącymi obowiązkami.  To w mojej ocenie oznacza, że mają co robić mimo rosnącego zatrudnienia.
    Zachęcał min. do udziału w walnych. Myślę, że wreszcie się wybiorę.
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Wilczątko [89.69.115.*]
    Apropo dywidendy to już w wywiadzie wspomniał że r/r poprawili ja o 100% i chcieliby ta tendencje utrzymać. Jeżeli chodzi kontakt ze spółką polecam napisać poprzez Twitter dosyć szybko odpowiadają na wiadomości.
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Andrzej [37.225.59.*]
    Powiedz ile razy wypłacili dywidende przez kilkanaście lat działalności??? Dwa razy ...nic więcej w tym temacie.3 zł na kilkanaście lat to wychodzi po 25 gr za rok działalności
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Andrzej [37.225.59.*]
    To już podałeś wczoraj....płyta Ci się zacięła?? Czy kolega prezes płaci od wyrazu?
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Inwestor [37.47.51.*]
    Dla przypomnienia wywiad z Prezesem w SI.
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Grzechu [89.64.102.*]
    Cytat Andrzeja
    Powiedz ile razy wypłacili dywidende przez kilkanaście lat działalności??? Dwa razy ...nic więcej w tym temacie.3 zł na kilkanaście lat to wychodzi po 25 gr za rok działalności

Co to ma do rzeczy dla kogoś kto ma akcje od roku kupowane po 6-7 zł
    dostał 2zł - 19% podatku i jest zadowolony a nie jakieś bzdurne przeliczenia

I ty innym piszesz "włącz myślenie" - trochę nie na miejscu
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Zeus [83.9.73.*]
    Gołodupiec nic w życiu nie osiągnął a chciałby być na papierze w czasie kiedy my się załapaliśmy.
    Brawo my...
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Andrzej [37.47.61.*]
    Zeusiku śmiesznie to brzmi ...bijesz sobie brawo że masz akcje spółki która traci od miesięcy na wartości...czy Ty na prawdę nie powinieneś iść do lekarza?
    Bo chyba będziesz najszczęśliwszy gdy akcje spadną do 10 zł lub niżej
    Tropy ciągle piszesz że cena idzie do góry niedługo będzie po 50 zł a im więcej piszesz to cena dołuje i niedługo będzie taką jak pisałem miesiąc temu czyli 15 złotych ale nawet wtedy Wasza spółka będzie dla mnie atrakcyjna jak....piasek na Saharze.
    Trenuj jedzenie PIT 9 koniec roku się zbliża Asbis idzie do góry a NWAI ciągle na czerwono
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Zeus [83.9.206.*]
    Mam to mogę sobie bić brawo.
    Ty pracujesz nocami a dorabiasz pisząc brednie na forum spółki o której nie masz pojęcia.
    Robisz z siebie pośmiewisko i przynosisz wstyd bliskim.
    Dalej się ośmieszaj warując tu na forum i zarabiając grosze...
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Andrzej [37.47.61.*]
    Zeusiku nawet jakbym pracował nocami to nie jest to o wstyd...
    Na szczęście jestem już na zasłużonej emeryturze
    W nocy jestem tutaj przy okazji... ponieważ o tej porze handlują kryptowalutami w biurze maklerskim...ok 4-5 nad ranem są najtańsze i zanim Ty bogaczu się obudzisz często mam zarobek o jakim możesz pomarzyć...a z pewnością mając akcje tego warzywniaka
    Mam nadzieję że Twój umysł ogarnia temat kryptowalut..
    Ale odradzam Ci tam inwestycje... Twój mózg tego nie ogarnie
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Grzechu [5.173.180.*]
    Hahaha ale się uśmiałem kryptowaluty najtańsze ranem to chyba tak jak akcje Asbis też z rana najtańsze.
    W warzywniaku odwrotnie pod koniec promocja warzyw żeby nie zwiędły do następnego dnia.
    ; - )
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Andrzej [31.60.231.*]
    Widzę że znasz się wyłącznie na zwiednietych warzywach i na zwiednietych spółkach Jak mawiają.... każdy glu....i ma swój rozum
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Andrzej [31.60.231.*]
    Grzechu myślenie nie jest Twoją mocną stroną...gdy kryptowaluta jest na górce wtedy się jej nie kupuje... możesz grać na spadek ceny kryptowalut...jest taka możliwość nawet możesz zagrać z dźwignią
    Kasa robi kasę...nawet na spadkach możesz zarobić ogromne pieniądze...tylko trzeba mieć kasę i umiejętności
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Wilczątko [89.69.115.*]
    Czyli kryptowaluty nie są dla ciebie Andrzejku. Może dlatego tak pakujesz nwai żeby odrobić szybko straty. Ci o t k a jesteś i tyle. Sie znalazł trejder z jednym sukcesem i wiedza z krypto hahah weźcie mu zrzuccie jeszcze może się zamknie w końcu. Kretyn co komentuje 10 letnie posty, na schizofremie się zbadaj bo widać wszędzie masz sukcesy ale to tu żebrasz o akcje. Znaj umiar bo ci się ulewa już a wątpię że ktoś Cię będzie dalej karmił
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Jeleń [5.173.121.*]
    Każda dobra spółką ma takiego forumowego Andrzejka gość jest jak kot podworkowy raz go nakarmisz i ci spokoju nie da będzie miauczal ciągle tyle że kot to chociaż myszy łapie a ten Jeleni :D
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Andrzej [31.60.139.*]
    Wilczątko...dzieci i zwierzęta głosu nie mają Widać tutaj na Nawai wszystko jest możliwe...nawet odbicie jedną akcją kursu o ponad 1 procent.
    Wilczątko ujada a karawana idzie dalej.... tzn NWAI spada
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Grzechu [5.173.172.*]
    Andrzej o twoim poziomie znajomości (nieznajomości ) świadczą twoje posty.
    Moim zdaniem pisać dzień w dzień o spółce której się nie posiada i nie chce posiadać świadczy o jednym......

Jakbyś rano grał na krypto do południa na gpw , popołudniu zarabiał w Ameryce, nocą odwiedzał rynki azjatyckie to myślisz że byś miał czas pisać głupoty o NWAI ? Spójrz w lustro kim ty jesteś.
    Jakbyś miał wiedzę o rynkach kapitałowych to byś pomagał nowym inwestorom ale nie tak jak teraz.

Tego nie kupujcie bo to warzywniak ( super mądre)

Uratowaleś setki małolatów.

Gratuluję Ci że ogarniasz Internet. W twoim wieku to nie wszyscy potrafią.
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~EndriutoCipk4 [5.173.123.*]
    A Grzesiu szkoda strzępić na niego jak ktoś jest głupi to te jego posty kupi. Pozdrawiam
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Andrzej [31.60.139.*]
    Poziom znajomości??? Mam duży poziom znajomości... kilkaset osób może więcej.
    Mówi się i pisze się ....poziom wiedzy dziecinko.
    Tobie już nic nie pomoże
    Na forum NWAI piszę bo lubię... się z Was ponabijać.
    Obrót dziennym 20
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Grzechu [94.254.218.*]
    Chodzi o poziom znajomości rynku.
    To ilu masz znajomych to na tym forum średnio interesująca wiadomość.

Jak piszesz że kryptowaluty o 4 nad ranem są tanie to elegancko miłych zakupów.

Napisz jakiś poradnik inwestycyjny. Wiele osób byś uchronił od strat finansowych.....

• Re: artykuł o nwai Autor: ~Grzechu [94.254.218.*]
    Andrzej wczytaj się w definicję bo chyba tego nie masz

wiedza, 
    w najogólniejszym sensie rezultat wszelkich możliwych aktów poznania; w węższym znaczeniu — ogół

wiarygodnych informacji o rzeczywistości wraz z umiejętnością ich wykorzystywania

Jeszcze raz

wiarygodnych informacji o rzeczywistości wraz z umiejętnością ich wykorzystywania
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Andrzej [37.47.208.*]
    Poziom znajomości ma NWAI chyba jest ujemny
    Kto o zdrowych zmysłach siedzi na spółce która od marca nie zarabia???
    Sprzedaje się akcje i kupuję te które dają zysk a nie pisze posty jaka to jest perła
    Pamiętaj nawet jak spółka jest na zero to i tak tracisz bo możesz zarobić kasę gdzie indziej... weź przykład z innych kolegów kup akcje Mirbudu lub Rank Progress
  • Re: artykuł o nwai Autor: ~Grzechu [89.64.101.*]
    Andrzej no proszę Cię.
    NWAI zarabia tylko jego akcje spadają. Asbis też zarabia a zadyszkę złapał tzn. Cena akcji spadła.

Mam w portfelu więcej spółek - dywersyfikacja portfela to podstawa.
    Jeśli masz około 10 spółek w portfelu i wszystkie codziennie są na plusie no to jesteś gigantem inwestycyjnym
    Kupiłem NWAI za 7.5zł i jestem zadowolony. Teraz to każdy wie że można było sprzedać za około 25zł a odkupić po 18zł ale po sprawie to już każdy mądry.
    Moim zdaniem jeśli byś zarabiał setki tysięcy na gpw i zarabiał na krypto to nie pisałbyś o jakiejś mało istotnej spółce z New Connect.

[x]
NWAI -0,68% 29,00 2026-05-19 16:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.