„Intencją obu stron jest rozstrzygnięcie i ustalenie zasad współpracy do końca bieżącego roku. O kolejnych działaniach i ewentualnym podpisaniu umowy inwestycyjnej Emitent będzie informował w kolejnych raportach”.
Raport z 17.11.2020.
Rozmowy zapewne się toczą, ale wciąż brak podpisanej umowy. Gdyby było inaczej to spółka z pewnością poinformowałaby o tym odrębnym komunikatem. Tak więc cierpliwości.
sa przeciule..2 korekty poszlo..i brak raporu za 1q..jprd..mega profesjonalizma..pewnie bedze ok znow wyzebrane jakies 100 k zysku..i obiecanki macanki
Też jestem ciekawy czy odpiszą na zapytanie w sprawie listu intencyjnego. Dajmy im chwilę, teraz najważniejszy jest raport kwartalny - mają czas do północy.
Wiele spółek pracuje nad raportami do ostatniej chwili i publikuje je dosłownie tuż przed końcowym terminem. Ważne, żeby zdążyli przed północą oraz oczywiście to co podadzą. Nie ma co się nakręcać niepotrzebnie.
I co powiecie? Ładnie się Prezes zachował prawda? I co najważniejsze z równym dostępem do informacji. Tak więc moja intuicja mnie nie zawiodła. Tu będzie przynajmniej dobrze.
Profesjonalne podejście do inwestorów. Powiem szczerze, że bardzo porządnie się zachowali. Tak jak wspomniałaś transparentność i przejrzystość, za to należy podziękować. Oby więcej takich spółek na naszej giełdzie.