W pierwszym kwartale pochwalili się dość znacznymi zrealizowanymi transferami przy użyciu Spoko.app oraz dużym przyrostem liczby użytkowników aplikacji. Jak to zostanie zaprezentowane w skonsolidowanym raporcie kwartalnym i czy kurs ruszy z miejsca po tych wynikach?
Moim zdaniem pokażą tylko stratę, bo wszystko inwestują. Spoko jest warte jakiś 1 miliard zł a Finventur większościowy udziałowiec 60 mln :). Nadejdzie taki dzień, kiedy akcje będą po 50-100 zł. Teraz jest czas na zajmowanie pozycji. Pozdrawiam cierpliwych
Osobiście raczej spodziewam się wreszcie komentarza na temat inwestora i planowanego przydziału akcji, reszta mnie nie interesuje bo cała grupa rosnie w szybkim tempie.
Mam takie wrażenie, że przydział akcji może być powiązany ze skupem własnym akcji w przedziale 1-5 zł. Wywindują kurs na 5 zł, przydzielą akcje od 1,6 - 2,5zl i dalsza zabawa będzie kontynuowana na takich poziomach. Tanich akcji już nie będzie, chyba że nasze :)
Tylko pamiętajmy, że te pożyczki były udzielane chyba na termin dwóch lat więc nie mogą w nieskończenie nosić czekać z konwersja. Do tego przecież mowa o kolejnym inwestorze i zaangażowaniu kapitałowym w dwie strony. Strasznie dużo elementów w układance.
W ciągu dwóch lat mieli też przejść na rynek regulowany, wiec powinni niedługo zlecić przygotowanie prospektu.Widocznie to wszystko jest powiązane. Jak ruszy lawina, to będzie espi jedno po drugim. Ten rok będzie przełomowy dla spółki.
Mój przyjaciel dzięki któremu mam FInventur w portfelu podał mi za przykład czarna perła kiedyś 0,30 dzisiaj 10 na wzrost czekał 3 lata... można na gieldzie grać albo inwestować w projekt myślę że Finventur jest takim projektem
To że Finventur przyniesie nam kiedyś godziwą zapłatę za cierpliwość to jest pewne kwestia czasu, wiec jeśli ktoś z was znalazł taką perłę i trzyma to może pochwaliłby się inną ze swojego portfela wartą inwestowania
Wydaje mi się że excellent powinno
być wybicie na present24 czekam na zatwierdzenie wniosku i na apis tak samo czekam na zatwierdzenie wniosku dga moim zdaniem jest niedowartościowaną spółka ale aitio tak samo ale to tylko moje spostrzeżenia