60zł maks według mnie tutaj jest już wszystko w cenie, jak chcesz zarobić to ustaw się na 45zł i może coś Ci wpadnie, na pewno nie opłaca się kupować za więcej niż 52zł, bo za tyle zarząd sprzedał nieznanym inwestorom, którzy równie dobrze mogą dystrybuować powyżej 60zł realizując zarobek +10%
Zgadzam się z tobą że zarząd sprzedał po 52 ale przy tyłu akcjach musi być taniej, jeżeli ktoś będzie chciał sprzedać tyle akcji gdy kurs będzie wynosił 60 zł napewno nie sprzeda za 60 zł tylko tak sam bedzie zmuszony obniżyć cenę za pakiet więc to co napisałaś o 10% nie jest realne jeżeli spolka będzie tak nisko wyceniana jak myślisz. Także chciałbym zauważyć że przed info o tym pakiecie ktoś tego i następnego dnia kupił bardzo dużo akcji i kurs poszybował z 56-57 zl do 76zl , zakładam więc że osoba która kupiła ten pakiet od zarządu chciała mieć jeszcze większą pozycje, ciężko mi wierzyć w przypadek że nagle ktoś z ulicy przez 2 dni zrobił obrót prawie 700 000zl( normalnie te obroty są dużo niższe)to są tylko moje przemyślenia
Kupują smart money. Już ktoś pisał i ma racje bo tak akumulują. Długo, wiele miesięcy i obniżając cene. Za każdym razem jak cena idzie w górę to jest zasypywana.
Ulica jak zwykle obudzi się po fakcie i będzie kupować po 90-150 zł jak dotrze do nich że VR to przyszłość.
Gruby kupuje nie dla zarobku 10 ani 100%. Tylko więcej. Spółka będzie rozgrywana przed przejściem na główny albo po przejściu. Tak to wygląda.
Jestem od 2020 i nie wiem jaki kurs bedzie na koniec tego roku. Osobiscie czekam na 300 zl i jesli zarzad dobrze wykombinowal to bedzie to w 2023.
Daleko? Blisko? Kwestia perspektywy.
Rynek zmienia sie szybko a VR staje sie coraz bardziej popularne wiec mysle ze sie nie pomylili.