• W poniedziałek wyniki Autor: ~Inv [78.10.204.*]
    Z pewnością tak dobre, że w zależności od godziny wrzucenia raportu górne widły lub wtorek bez otwarcia :)
  • Re: W poniedziałek wyniki Autor: ~przegrany [5.172.235.*]
    Myślisz ze gdyby tak miało być, kurs stałby w miejscu albo opadał przez ostatnich kilka tygodni?
    W sumie poniżej 0,40 nie miał kto oddawać a dzisiejszy wzrost na tak małym wolumenie praktycznie nie mia znaczenia.

Ostatnich kilka raportów było zaskakująco dobrych i wskaźniki fundamentalne naprawdę dobrze wyglądają. Brakuje zainteresowania spółka.
    Jedynie spekulanci zrobili tu chwilowy ruch i cisza. Chyba ze to jest cisza przed burza,
  • Re: W poniedziałek wyniki Autor: ~Inv [78.10.204.*]
    Wiem, że będzie dobrze :) a że nie ma wycieków od insajderow świadczy tylko dobrze o spółce :)
  • Re: W poniedziałek wyniki Autor: ~Kar [5.173.142.*]
    Typie,a spadki to ma duzym wolumenie byly? Idac tw logika to kurs w zadna strone nie ruszyl bo spadki to dopiero byly na smiesznym wolumenie.
  • Re: W poniedziałek wyniki Autor: ~przegrany [5.173.170.*]
    Po pierwsze. Typ to cie zroobil.
    Po drugie. Z mojej perspektywy kurs sie nie ruszyl bo jestem tu od 0,3x. W miedzyczasie cos tam handlowalem zeby sie nie nudzic, zwlaszcza na ostatnich dwoch podbitkach.
    Jesli wisisz na haku to masz problem, mysle jednak ze spekula ponownie tu zawita za jakis czas i bedziesz mogl z niego zejsc
[x]
PLGROUP -13,64% 0,29 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.