to weź nikomu nie mów i weź swoje 200 tysiecy (moxzesz pożyczyć od rodziców lub babci) i kup te wszzytskie akcje które są wystawione po kilka i kilkanaście złotych w tym i moje które ci chętnie sprzedam po zaledwie 15 złotych. Będe cie wychwalał na wszystkich forach jaki to nie jesteś rekin giełdowy. serio. Nastepnie skupisz jakieś ochłapy i kurs bedzie 50zł. Będziesz samotnym wilkiem z wall street na forum blu tax bankiera ...
Gdzie sa akcjie... Ja p..... Ale m ie w.... Tu teraz to bed, ie pewno rajd piekny... Biore dzis za wsxystko.... Czekalem na 2zl ale raczej nie bedzie... Tu mysle ze zarobie 100procent to bedzie....
Ostatnia spolka ktora da zarobic krocie... Tylko nie sprzedawac ponizej 10zl...cena smieszna 3gr..a kapitalizacjia 5mln...a oze ta sa po 200mln... 100mln....70mln i maja straty a tu bedzie jak na groclinie... Pozdro...
100 zł to raczej nie będzie, aczkolwiek myslę,że dosc kiszenia i zapowiada się mozolny, powolny wzrost, być może z jakimś 2-3 dniowym gwałtownym wystrzałem. Nic nadzwyczajnego, jak to na giełdzie bywa
Bo free float jest żaden. Spółka jest w 100% zależna od kredytów z Blue Timber S.A. W dwa lata zanotowałam 25K przychodów. Sama Blue Timber nie jest w stanie opublikować raportu za 2023, nie wspominając o 2024, a z ostatnich danych wynika, że w 2022 miała ponad milion zł straty na działalności operacyjnej. Przy 6mln przychodu.
Poza tym już wiadomo, że unia długofalowo nie pozwoli na żadną redukcję śladu węglowego i emisji CO2 przy pomocy sadzenia drzew. Od kilku lat sadzenie drzew jest określane jako najpopularniejsza forma greenwashingu. Nie rozwiązuje żadnych problemów i nie redukuje żadnej emisji. Mamy więc do czynienia z firmą, która w 100% polega na sadzeniu drzew przemysłowych, a na to Paulownia się nie nadaje.
Cały ten projekt to ściema.
Projekt się rozwija. Nie tylko sadzą ale już wycinają. Pierwsze wycinki już się pojawiły, także pewnie i wkrótce będzie z tego znaczący przychód. Wchodzą na rynek brytyjski a na wszystko potrzeba czasu. Bitcoin też kiedyś kosztował kilka centów...