Jest całkiem dobrze - jak na działanie w czasach pandemii i przy bardzo dużych ograniczeniach w produkcji. W poniedziałek powinniśmy dojechać pod 0,9 zł.
Przeczytałem już ze 100 raportów spółek z NC i muszę przyznać, że raport Grempco jest tak samo interesujący jak....... niezrozumiały dla większości uczestników zabawy na NC. Brak konsolidacji powoduje, że mało kto jest w stanie wyciągnąć właściwe wnioski. Zachęcam do szczegółowej lektury, przeliczenie wartości spółki i wskaźników. I jeszcze ff na poziomie 20%.....
Nie rozumiem? Proszę wytłumacz mi swojego posta. Widzę na wykresie powolny wzrost, może mam zeza, ale spadków nie widzę ( piszę oczywiście o perspektywie średnio/ długoterminowej). Widzę spółkę, która dostała 34 mln, rozliczyła się z tego, ma zlecenia, jest rentowna, zarabia i kumuluje gotówkę. Kosztuje 14 mln, kwartalnie zarabia 500 tys, ma 4 bańki ( chyba więcej ) na koncie i C/WK jest 0,3. Macie coś do porównania na NC? Jestem wytrawnym inwestorem, inwestuje długoterminowo. Zawsze wygrywam. Dlaczego ? Bo szukam i znajduje i czekam. Powodzenia.