Drugi najlepszy w historii spółki kwartał biorąc pod uwagę przychody i zyski. Wiedząc że pierwszy kwartał w roku dla nich jest najgorszy strach pomyśleć po tym kwartale jakie dobre będą następne. Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy
Głównym celem prowadzonych kampanii marketingowych oraz prac badawczo-rozwojowych było dostosowanie produktów znajdujących się w ofercie przedsiębiorstwa do wymagań rynku, a także tworzenie nowych spójnych z Microsoft Dynamics, autorskich narzędzi służących optymalizacji procesów zarządczych. Ponadto, prowadzono dalsze prace z zakresu przystosowania narzędzi dotychczas oferowanych do standardów chmurowych. Podjęte działania przekładają się na wzrost innowacyjności produktów i usług oferowanych klientom XPLUSA.
Poczekam do następnego kwartału jak rozlicza się z inpost i jeszcze paru innych dopiero będzie kasa , a sprzedaż po takiej niskiej cenie mnie nie rusza .
Mam to samo. Jestem tu ponad 2 lata i nie narzekam. Spółka z dużymi zyskami praktycznie w całości przeznaczanymi na dywidendę. Super inwestycja na lata zwłaszcza że branża przyszłościowa i widać że spółka korzysta z tego i rozwija się z roku na rok. Pozdrawiam
trzymamy fason i akcje. po co oddawać akcje które już dają min 60% stope zwrotu z dywidendy. to się robi dojna krowa :)
CRYPTO Smart CONTRACTS przed nami a po podpisaniu umowy o zdecentralizowanych serwerach opartych na Blockchain nawet mogą miec dywersyfikacje do Azzure.
Produkty autorskie, patenty a potem LICENCJE na cały świat.
Teraz DYWIDENDA. Trzymamy fason STARA GWARDIA a za parę lat pichlamy za kasę fundów.