Mój ty Boże wybacz temu wyżej bo głupi chlop jak bela. Wiedzy nie ma. W głowie pusto. Fundament kojarzy mu się z domem. No deb..l totalny.
Cierpliwość to podstawa.
Dnia 2021-05-14 o godz. 15:24 ~Zuberek napisał(a): > Aż takiem mocy sprawczej nie mam, ale 500% to tylko wariat trzyma dalej. > > Szmat jest dużo /były banki i paliwa/ teraz CDR jest moją PEREŁKĄ 2021r. > > Możliwe, że wydoje 300% jak z SGN ;-))))))))))))
Miszcz inwestycji. Podobno Pekao i Lotos to miały być Twoje długoterminowe projekty :-) Zarobiłeś choć na prowizje ? Kto za Tobą pójdzie z SGN , na CDR ? Puknij się w czoło zimnym Żubrem :-) Mam poziom dywidendy z SGN w wysokości 10-13% i będę leciał na 3% z CDR buhahahaha(w Twoim stylu) Jakby Cie papier nie interesował, nawet byś tu nie zajrzał :-) 100 % że niedługo Poczujesz MOC do SGN a my będziemy mieli znowu trola na forum :-) Choć nie piszę by CDR na poziomie 150 zł to była zła wycena.
Dzienkuje i ruwnież pozdrawiam Kolegę, miło się pisałuo. Terz popendziłem tom starom szmate w tym tygodniu. Po dziesienć z chakiem, tanio kupione czy lata temu, setki % ę plus. Tera cza czekać na drógie dno, gdzie ta szmata donrzy, a donrzy. Cza czekać. Czekanie daje durzy %
Dziewczyny chłopaki co jeszcze... malutki zeberek wrócił od euforii do paniki tylko o włos ale nie martw się na CD Projekt tego doświadczysz odezwij się w lipcu jeśli wyjdziesz z doła