• Nie jest źle Autor: ~aliujn [94.254.137.*]
    Po tym wszystkim co się działo, to nawet można powiedzieć, że udało się uciec spod kosy. Jestem częściowo zadowolony.
  • Re: Nie jest źle Autor: ~Aa [5.173.140.*]
    Nie jest złe? Jest tragicznie. Spółka z ogromnym potencjałem zastała zniszczona przez jednego chciwego człowieka. Został tylko smród . Którego już nigdy nie da się usunąć. Ludzie trzeba zejść na ziemie i przestać się łudzić.
  • Re: Nie jest źle Autor: ~aliujn [94.254.137.*]
    To po co tu jesteś? ktoś cie trzyma? przestań smedzic, idź spamować gdzie indziej.
    Na szczęście już tu nie jestem. I jako przestrogę napisze ze jeszcze pół roku temu byłem akcjonariuszem owej spółki. Wierzyłem w jej ogromny potencjał. A przede wszystkim w to ze GPW jest to miejsce kontrolowane przez KNF gdzie nie ma prawa dochodzić do przekrętów . Straciłem tu fortunę. Nauczylo mnie to tez ogromnej pokory do GPW. Oszuści nie ponoszą żadnych konsekwencji Cyrk na kółkach. Takiego przekrętu nie widziałem nigdzie. Ludzie ocknijcie się z oszustami nie robi się interesów. . Ten gość przez swoją chciwość zrujnował cała firmę. Nadal za pośrednictwem swoich kolesi kręci się wokół niej. To oszust jakich mało. Ta spółka już nie ma szans aby się podnieść . Jest okryta zła sława. Czasem warto pogodzić się z porażka i zacząć iść do przodu. Polowe strat już odrobiłem mam nadzieje ze małymi krokami się z tego wygrzebie. Są spółki z potencjałem które pokazują rzetelne informacje. Tu szkoda czasu i pieniędzy.
  • Re: Nie jest źle Autor: ~buli [5.253.206.*]
    Co za bzdety.
    Trzeba być psychicznie chorym aby tu chcieć jeszcze inwestować. . Jak widać dawców kapitału nie brakuje. No cóż każdy ma prawo do własnych decyzji. Żeby oszuści mogli zarobić niestety ktoś musi stracić.
  • Re: Nie jest źle Autor: ~Baca [83.28.235.*]
    To zapytam , po co tutaj smrodzisz , skoro nie masz kwitów ,,, a sobie właśnie wracam na spółkę , moze coś zarobię , tak jak kurs gonił po 40 -60 zeta , był zarobek wtedy to może będzie jutro lub pojutrze >>> !!
  • Re: Nie jest źle Autor: ~Aa [5.173.8.*]
    Tu kurs mógł dojść nawet i do 100 zł. Program moja woda rozgrzał ostro rynek. Perspektywy były ogromne. Wszystko zniweczył prezes oszust. Nadal tu siedzi poprzez swoich kolesi. Ale wy jesteście naiwni. Nie smrodzie tylko zajrzałeś tu po długim okresie. . A pisze tylko jako przestrogę dla innych. No cóż każdy ma swoj rozum.
  • Re: Nie jest źle Autor: ~Aa [5.173.8.*]
    Chcecie kasę stracic to wasz wybór. Każdy powinien wyciągnąć wnioski z tego co tu miało miejsce. Ale jeśli ktoś chce być sponsorem dla Babiny to jego wybór. Kto może to zabronić.
[x]
AQUATECH -24,65% 0,11 2025-03-24 16:43:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.