Emitent kontynuuje promocje kotłów elektrodowych FOTOVOLTA, które współpracując z fotovoltaiką są rozwiązaniem proekologicznym stosowanym dla ogrzewania CO i wody użytkowej mieszkań , domów i pomieszczeń użytkowych.
jako weteran SZAR nareszcie raport z którego ewidentnie widać dlaczego kurs spadał przez dekade [ brak CCI w akcjonariacie ] . Te 9960 tyś akcji ubrani zostali tacy jak Ja. Teraz jest jak widać normalna gra i kurs wraca powoli i przebije cenę z debiutu [ 2010r.] czy ktoś chce czy nie ???
Poza tym firma jest bogata w grunty ,posiada stacje przeładunkowe .Kiedyś nastąpi urealnienie tego majątku i kurs wystrzeli w kosmos,wyniki też będą coraz lepsze bo cena produktów ,którymi handlują wzrasta i są to produkty rzadkie i unikalne na rynku.Na wyroby metalowe i konstrukcje ,które firma wykonuje jest popyt.Będzie tylko lepiej,cierpliwości.
Zwracam uwagę na koszty sprzedaży po zaokrągleniu 350000 zł w tamtym roku 10000zł.Pytanie skąd takie wysokie. Czy to kreatywna księgowość. Byłby wtedy zysk.
O kurs jestem spokojny bo trend jest o lata 2020r. wzrostowy, z CCI Ja zostałem ubrany na blisko 42% i mam piękną średnią , o sprzedaży po tak niskiej cenie nie myśle , liczę na poziom dużo wyższy np. 1 zł. Cierpliwie czekam na zysk kwartalny a póżniej roczny licząc na jazde jak była tutaj w styczniu [ mam na myśli obrót i wzrost kursu]. Pozdrawiam ubranych w CCI