• Ewakuacja!!! Autor: ~Zmartwiony [195.210.24.*]
    Proszę państwa ostatnie momenty na ewakuacje z papieru!! Lepiej teraz niż za 15 zl
  • Re: Ewakuacja!!! Autor: ~Adwersarz [83.22.76.*]
    "Troll", to ten, który krytykuje i obrzydza, jak ptak paskudzący do własnego gniazda, jak ten, kto podcina gałąź, na której sam siedzi. "Troll", to istota prosta, prymitywna i trywialna, która zazdrości i zawiści, robiąc wszystko, by odebrać innym coś, na co uczciwie zapracowali, odbić to w sposób podstępny i perfidny... Zaczynają się tacy tutaj zbierać, jak pasożyty, które wyczuły łatwy łup...
  • Re: Ewakuacja!!! Autor: ~groźny_kamilek [31.0.69.*]
    Inwestor to osoba podejmująca decyzję finansowe oparte na własnych analizach, informacjach i wiedzy, a nie na podstawie wpisów internetowych, szczególnie na ogólnodostępnych bezpłatnych portalach.
  • Re: Ewakuacja!!! Autor: ~Jurek [31.0.67.*]
    Mocny trend spadkowy od ponad pół roku, tyle w temacie. Ubrancu
  • Re: Ewakuacja!!! Autor: ~KrynicaVitamin [89.76.59.*]
    Mocny trend wzrostowy od roku :)
  • Re: Ewakuacja!!! Autor: ~Ziom [178.37.72.*]
    Ciekawe co powiecie w przyszłym tygodniu? Kupujecie za wszystko po 16zł?
  • Re: Ewakuacja!!! Autor: ~KrynicaVitamin [89.76.59.*]
    Kupię i po 10 zł :) Jesli chcesz spekulować w negatywny sposób to nie na tej spółce.
  • Re: Ewakuacja!!! Autor: ~groźny_kamilek [31.0.65.*]
    Fakt. Dałem się ubrać po 4,60. Co Ty spekulancie wiesz o inwestowaniu...
  • Re: Ewakuacja!!! Autor: ~Ziom [188.47.118.*]
    Szkoda że nie dałeś się wyleszczyć przy 42, rozumiem że podoba Ci się jak fajnie spada. Tutaj przyszły tydzień 16 a po 2Q 12-14, taka rozgrywka :) Zobaczymy czy po raz czwarty miałem racje :) Pozdro ziomy, udanego weekendu. Ja ten tydzień na minusie :(
[x]
KRVITAMIN -1,45% 9,54 2025-09-05 15:43:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.