• Carom Autor: ~Ciekawy [31.0.60.*]
    Kiedy Carom kupił akcje Satis i po ile?
  • Re: Carom Autor: ~Ciekawy [31.0.60.*]
    Nikt nie wie? Zastanawiam się czy też taka pompka będzie na Devoranie.
  • Re: Carom Autor: ~Werka [138.68.152.*]
    Carom wyszedł. Wymiana akcjonariatu

Dev rajd
    Sts ktoś musiał kupic
  • Re: Carom Autor: ~StaryJanek [87.105.214.*]
    Slabo umiecie czytać, byłem tu od ponad 4 lat teraz już mnie nie ma ale widzę że są nowi naiwni tacy jak my kiedyś. Poczytajecje cofnijcie się w stecz ,było nawet porozumienie akconariuszy mieliśmy ponad 20% akcji. akcje carom powinny być umorzone bo taka byla informacja za czasów starego ialbatrosa. Teraz z tych akcji zrobili sobie zysk ok 8-10 mln.... kolejny popis ludzi.....no cóż taka Polska pozdrawiam INW - i innych chłopaków z Warszawy Poznania i nie tylko. Panie Janku Pana tez pozdrawiam w końcu udało się wyjść z mega zyskiem z papieru który był totalnie papierem toaletowym.
  • Re: Carom Autor: ~jarekklin [83.145.187.*]
    Carom nic nie kupował dostał je pod zastaw za pożyczkę 1mln pln, pożyczka został umorzona w 99,99%- umożłiwiła ona wykonanie układu. Akcje sprzedane. Temat czysty. Nie ma co porównywac tej spólki do tego co było, teraz to inni ludzie, podobnie jak to było na platynowych.
  • Re: Carom Autor: ~oannes [79.191.63.*]
    Niestety historia się powtarza. United sprzedało swój pakiet akcji Satis. Kto kupił? Nie kto inny jak Pan Kar*szewski :)
    PAIF czy JK Invest to spółki Kar*szewskich. Szykuje się nowy przekręt.
  • Re: Carom Autor: ~Muk [46.76.232.*]
    Trzeba podbić. Up.
  • Re: Carom Autor: ~muk [46.76.232.*]
    Czy znasz wszystkie ciekawe zagrania satisa. czy jesteś pewien ,że wyjdziesz z tego z zyskiem?
  • Re: Carom Autor: ~oannes [83.24.94.*]
    Nowy stary prezes jednak wlazł do Satisa
  • Re: Carom Autor: ~Kazek [37.225.50.*]
    Bo sepy to czuja padline z daleka I dlatego sie zlatuja , a dlaczego wczesniej padliny nie bylo I kto ja uprzatnol ?
[x]
SATIS 0,00% 0,29 2025-09-26 15:05:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.