Muszą najpierw zgrać kilka rzeczy w czasie. Jeśli TDJ przeznaczy pożyczkę na akcje ,trochę potrwa zanim się obkupią.Ja liczę na poważniejsze ruchy na koniec czerwca. Jeśli tylko będę mógł - dokupię
ja nie będę na razie zwiększał zaangażowania w FMF, dalsze inwestycje tylko pod konkretne projekty. Firma ma gigantyczny potencjał, ale case Kopexu... Jak będzie dobry projekt to i po 4 zeta dokupue
Dzisiaj węgiel w UE jest be. Gigantyczne pieniądze na przebranżowienie. Parcie na OZE. Z drugiej strony nowe kopalnie w Indiach,Chinach , Rosji , USA. Kto powie że Famur nie jest trendy. Skoro zainwestowali już spory kapitał w słoneczko, będą szli dalej.Jednym słowem pomnożą kapitał
https://www.portalmorski.pl/offshore/48316-prezes-ure-opublikowal-plany-lancuchow-dostaw-dla-morskich-farm-wiatrowych - póki co, nigdzie nie pada słowo "Famur", ale już trochę widać jak to wszystko ma działać
Dnia 2021-05-16 o godz. 09:18 ~as napisał(a): > Dzisiaj węgiel w UE jest be. Gigantyczne pieniądze na przebranżowienie. Parcie na OZE. Z drugiej strony nowe kopalnie w Indiach,Chinach , Rosji , USA. Kto powie że Famur nie jest trendy. Skoro zainwestowali już spory kapitał w słoneczko, będą szli dalej.Jednym słowem pomnożą kapitał
:))))))))) dbając jednocześnie abyś Ty i wielu innych swojego nie pomnożyło
Dokładnie tak samo myślę. Poczekam sobie a może i 2lata ale dawcą nie będę.Jezeli będzie korekta to kurs może zejdzie i do 1,9 ale i tak poczekam a niech mnie w d .... pocałują .