Czas najwyższy zrobić porządek z tymi złodziejami manipulujacymi kursem od dawna. Jeśli ktos mógłby krok po kroku opisać jak powinna wyglądać taka skarga i kto chętny wysłać, to może w końcu zrobią porządek z tymi szujami manipulujacymi kursem okradajacymi bezkarnie akcjonariuszy.
Będzie dobra reklama dla DM, który się tym zajmuje, niech już lepiej robią po gaciach, bo manipulacja tutaj jest ewidentna. Pytanie ilu jest chętnych na wysłanie skargi, chyba nie zlekcewaza kilkudziesięciu.
Szkoda czasu lepiej dokupić jak tanio i spokojnie poczekać teraz miałeś 6procent zwrotu. Dokupuj w okolicy 3 zł i odkładaj. W mojej ocenie w przeciągu roku zarobek w okolicy 100 procent będzie. Spółka dla inwestorów długoterminowych chcących spać spokojnie, a KNF to fikcja lepiej znajdź 20 osób niech każdy wyłoży minimum po 100k i mądrą zagrywka będzie kurs w okolicy 10 zł na początek
Tak się dzieje wszędzie a na bananowej najwięcej zobacz im spółka ma więcej straty tym lepiej bo wchodzą z kapitałem podbijają kurs a leszcze dokładają kilka razy tyle bo gdzie kurs startuje tam lecą jak muchy do g...
Znajdź takich frajerów. Niech wyłożą a ty zejdziesz haka i będziesz się śmiał do końca życia w swoim kiblu z palmami i kaloryferem imitującym ciepłe kraje.
Dokupić i tak sobie jutro dokupię za dywidendę jeśli wcześniej nie wystrzeli, ale jedno drugiego nie wyklucza. Niech się złodzieje troszkę obsr... ą, kto wie może efekt tych skarg będzie.
Problem ze zlodziejami exolku jest taki, że zazwyczaj są też kłamcami. Twoja wiarygodność po pochwaleniu się jak to zarabiasz na Exolu kupując drożej sprzedając taniej, a później odrabiasz na Cdr który również poleciał na twarz- jest krótko mówiąc zerowa.
jakbyś chciał leszczu wiedzieć to i na jednym i na drugim zarobiłem. Pcx sprzedałem na podbitce po ok 3,6 (kupiłem po 3,32) a cdr kupiłem po 218 a sprzedałem po 235. Więc frajerze nie czyń mnie odbiorcą swoich żalów i pretensji skoro nie masz pojęcia o zarabianiu pieniędzy
Widzisz kto tutaj jest, skargi dawno poszły i nic, a gdyby ci co tak trolluja byli akcjonariuszami to nie psioczyliby na spółkę i gdyby mieli jaja to zalozyliby się ale to są zwykle miernoty robiące od 1 do1