• Dywidenda Autor: ~Nowy [80.50.132.*]
    Dobre wyniki , 0,29 dywidendy , super .
  • Re: Dywidenda Autor: ~Tomasz77 [77.92.49.*]
    ostrożna ale i tak fajnie ,że jest . Potrzebny kapitał na rozwój , dobrze ,że maja pomysł na rozwój. za rok bedzie wyżej
  • Re: Dywidenda Autor: ~qqq [85.232.249.*]
    w zeszłym roku rekomendowali 0,38 zł a ostatecznie walne zatwierdziło 0,8 zł. Pewnie w tym roku będzie podobnie.
  • Re: Dywidenda Autor: ~Ggg [37.47.64.*]
    dobre info, dobrze ze w ogóle wypłaca, bo patrząc na historie to płacili co dwa lata, a w tym roku wypadało, ze nie wypłaca
  • Re: Dywidenda Autor: ~Tomasz77 [77.92.49.*]
    dokłądnie tak , było co dwa lata a jest rekomendacja na jakies 3,5 % wiec fajnie , bo nie oczekiwałem tutaj.Ale po kursie widać ze apetyty były wieksze lub to nastroje na całej giełdzie
  • Re: Dywidenda Autor: sandman76 [62.122.113.*]
    Dnia 2021-05-13 o godz. 10:05 ~Tomasz77 napisał(a):
    > dokłądnie tak , było co dwa lata a jest rekomendacja na jakies 3,5 % wiec fajnie , bo nie oczekiwałem tutaj.Ale po kursie widać ze apetyty były wieksze lub to nastroje na całej giełdzie

USA musi odbić.
    Za duży skokowy wzrost inflacji ( najwięksy od 1982 ). Do tego fatalne dane z rynku pracy. Moim zdaniem możemy mieć do czynienia z początkiem głębszej korekty, więc nie doszukiwałbym się w zachowaniu kursy Toya winy samej spółki.

Trend na szerokim póki co jest zachowany jako wzrostowy, a im bardziej spadnie tym więcej będzie można dobrać przy głębszej korekcie.
  • Re: Dywidenda Autor: ~Kolo [5.173.33.*]
    Mam niedosyt... kupiłem wczoraj za 7.90. Dziś można było za 7.60 akurat roznica o dywidendę.
    No ale coz, trudno.
  • Re: Dywidenda Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2021-05-13 o godz. 17:33 ~Kolo napisał(a):
    > Mam niedosyt... kupiłem wczoraj za 7.90. Dziś można było za 7.60 akurat roznica o dywidendę.
    > No ale coz, trudno.

ja przyznaję,że też dziś nie zdążyłem dokupić.
    Było dużo innych okazji. Może jutro jacyś panikarze zrzucą :)
  • Re: Dywidenda Autor: ~przegrany [5.173.170.*]
    Panikarze nie zrzucaja kilkudziesieciu tysiecy akcji PKC, co mialo miejsce na poczatku sesji dzisiaj. Zapomnieli juz ze Rockbridge zszedl pod prog 5% i teraz bez komunikatow moga sypac dziesiatkami tysiecy akcji?
    Myslicie ze nie wiedzieli ze dywidenda bedzie ponizej poziomu inflacji w Polsce?
  • Re: Dywidenda Autor: ~Jurek [5.173.48.*]
    Nie zrzucają, lecz sprzedają w pakietach. Pewnie niebawem ujawni się ktoś nowy w akcjonariacie, bo mimo wychodzenia funduszu, kurs utrzymuje się na poziomie 7,6-8.
  • Re: Dywidenda Autor: ~Byk [78.8.45.*]
    Do xtb ta dywidende to przepaść.
[x]
TOYA 0,00% 8,81 2026-05-15 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.