Jak oni wożą śmieci to Ty sobie daj spokój ze GPW Jak Ty chłopie inwestujesz w spółkę o której nic nie wiesz ????? Słaby wynik był do przewidzenia przez 6 tygodniowe mrozy = trudno wykonywać prace w masie gruntowej i osadowej w sumie i tak nieźle zarobili ale to mało na taką wycenę ten zysk na dzisiaj daje spółce wycenę góra 8 zeta i w tym kierunku pójdzie kurs czy to się komuś podoba czy nie
Proponuje wrócić do czasów szkoły podstawowej tam uczyli czytać ze zrozumieniem. Napisał że wożą śmieci ale w kontekście ścieków dla twojego ułatwienia. Ty się załatwiasz leci to do oczyszczalni ścieków, bakterie "zjadają" swoje pożywienie dlatego rosną i to jest OSAD który odbiera Geo czyli dla ułatwienia tak wożą śmieci. Z FARTEM ZNAFCA
Napisz do biura GRO że oni wożą śmieci nie znalazłem w raporcie ani razu że oni wożą śmieci
ale TY sobie tak tłumacz
napisz jeszcze co kupujesz w lidlu jak to jesz i wydalasz a potem opisz proces w oczyszczalni ścieków oczywiście nie dotyczy czajlki tam wszystko leci do wisły
A wiec jak nazwiesz potocznie osady po procesowe, pyły, popioły itp ... ? Ja sobie nic nie muszę tłumaczyć, mam akcje a nawet sądzę że dla niektórych może być ich bardzo dużo, i może jest to głupotą z mojej strony, ale ja jakoś wierzę w spółkę i tyle :)
i żeby nie było , to cenię , jesteś i wierzysz w spółkę i oczywiście życzę Ci powodzenia wracając do tematu - śmieci to definicja potoczna a to co podałeś to odpady poprocesowe lub poprodukcyjne Osady ściekowe (to GEO) odpady poprocesowe z oczyszczania ścieków