• Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~JANEK [89.64.95.*]
    No to odjazd! Gotowi do startu ? Proszę zapiąć pasy....
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~Bronek [195.167.148.*]
    Wiadomo o której wyniki ?
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~AdamWro [198.240.128.*]
    Pewnie standardowo, po notowaniach.
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~juy [109.173.144.*]
    są wyniki -miód malina
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~Grucha [5.173.136.*]
    No to startujemy
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~Bronek [195.167.148.*]
    Już wystartowaliście ?
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~bonbon [81.190.213.*]
    i jak tam start?
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~zai [109.173.144.*]
    ktos cukry do paliwa dosypał
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~grucha [88.156.137.*]
    jaka tu jest pada... tyle zamrożonego kapitalu lezy na tym papierze....
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~OCOCHODZI [87.99.53.*]
    co sie dzieje z tym papierem?!
    wszedlem w niego, to sie stalo :(
    ale patrzac na to, co sie bedzie dzialo, to zwiekszyli free float, co by na GPW wejsc, bo taki jest plan. stad teraz bedzie troche spadac i czekamy na news o przejsciu na GPW. moze sie troche podbic 27mego po wynikach za 2020. ja wszedlem po 380, wiec niestety ale nie wyjde jeszcze przez dlugi czas :/
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~OCOCHODZI [87.99.53.*]
    Wyniki za 2020 są znane (kwartalne raporty za 2020 są dostępne), raczej nie wiele to nie zmieni. Na GPW może być różnie.... https://www.bankier.pl/wiadomosc/Przejscie-z-New-Connect-na-rynek-glowny-oznacza-spadki-7716597.html
    tak, jasne. wyniki znane, fakt - ale zawsze dobrze czytac dobre wyniki;)
    a po 2 to przejscie na GPW bedzie moze wazne dla inwestorow zagranicznych. jednak duzy parkiet jest lepsza reklama, bo sama firma jest bardzo zauwazalna na swiecie.
    no zobaczymy, ja trzymam kciuki - papier na razie tez, bo lece na stracie :D
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~grucha [212.180.156.*]
    ja brałem po 274-280 liczac ze po wynikach ruszy ale niestety bedzie trzeba chyba troche poczekac.
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: ~Admin123 [5.173.122.*]
    a dziś przeleciało ~200 akcji na poziomach 234-236 pln (więc poniżej ceny z ABB), szybko wyzbierane ale... robi się bardzo ciekawie.
    tez mi to wyglada na zbieranie. patrzac na arkusz zlecen, sa powystawiane po 1 w kazda strone. martwi mnie ilosc sprzedazy na 284-292zl bo sporo tego, ale na chwile obecna te 1309 zlecen sprzedazy nie wyglada tak strasznie.
    podpisza umowe z Norbsoft i zrobi sie troche lepiej - tak sobie i Wam zycze ;)
    Pozdro!
    No nieźle, poszło ~500 papierów w cenie 230-232 więc uwzględniając prowizje sprzedaż sporo poniżej wyceny z ABB (235 PLN) teraz insajderzy z managementu oraz główny inwestor są już formalnie na minusie (czytaj zdecydowana większość całego FF jest na minusie). Każdy wyciągnie z tego inne wnioski.... ale jeśli byłbym zainteresowany większym udziałem w Spyro i wywalił bym już 25 baniek na jego akcje w uzgodnionej cenie 235... to dobierał bym sobie teraz poniżej tej ceny tyle ile odda rynek drobnicy.
  • Re: Dziś WYNIKI ! !!! Autor: adamwro [198.240.128.*]
    oj, chyba ze wzrostem FF, pojawili sie kolkowicze na tym walorze.. co o tym myslicie
    Obawiam sie, ze bedziemy teraz miec takie k^leczka jednego dnia. troche dziwne, bo przy wolumenie kilku akcji to naprawde nie jest piniondz, a tylko psuje obraz papieru :/
    Pozdro!
    Wzrost ff wydaje się być czysto wirtualny, sądząc po transakcjach z raportu o realizacji ABB, akcje objęło kilku (2-3) większych inwestorów (podejrzewam, że pozostających w porozumieniu Zarządem, w końcu nie pojawili się nagle i znikąd) plus małe pakiety objęło kilka osób, mocno związanych ze spółką - ale nie ulica. Pamiętajmy, że 6K akcji pożyczono od Prezesa do domknięcia zapotrzebowania z ABB a sam Prezes zarzeka się w wywiadach, że akcji na razie sprzedawać nie ma zamiaru..."na razie" ;)

Tak czy inaczej, kiedyś będzie trzeba te 6K papieru oddać Prezesowi, a to znaczy, że trzeba powoli zebrać od prawdziwego FF i to poniżej na poziomie ~232 żeby na pożyczce nie stracić... Przy obecnych wolumenach to zdaje się wymagać około 4-6 tyg i czy się uda zależy od tego jak mocne nerwy ma prawdziwy FF. Powodzenia (szkoda, że tak to wygląda bo spółka jest wciąż b. ciekawa).

[x]
SPYROSOFT 0,00% 448,00 2026-03-25 15:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.