Trzeba być kompletnym d żebi pisać shortowaniu akcji notowanych na NC. Zapraszam do lektury ...https://www.parkiet.com/Firmy/308069979-Krotka-sprzedaz-zagoscila-na-NewConnect.html
Akurat January to zarobi jak akcje będą nawet po pare złotych, ale raczej nie może sobie na to pozwolić, bo yutubery go dojadą. Także przestań opowiadać głupoty.
Na CDP to na shortach siedział od 2018r., co chyba średnio mu wyszło, bo jak wiadomo od tamtego czasu poszedł CDP do góry tylko, a zaczął spadać dopiero pod koniec 2020r. xD
Po dużych spadkach w bieżącym roku, tam grali na zwyżkę i to głównie ekipa ze stanów, on się tylko umiejętnie podłączył, a potem trąbił, ze to jego zasługa...
Niech ktoś go zapyta w jaki sposób on chce shortować te akcje Friza, bo któś mu musi pożyczyć chyba? xD Obraził się pewnie, bo wszystkich celebrytów pytali, a jego nie zapytali czy chce nową emisję akcji Ekipy XD z dziećmi do piaskownicy, a nie na giełdę...
Kim jest Szwajcar jak mozesz powiedziec nie kazy zna ksywy jakis ludzi z giełdy. a co do Zaorskiego niech sobie szortuje, ciekawe czy wygra z rynkiem. Jeśli grubas zaleje tanimi akcjami rynek to sam zrobi big zwałke
https://rss.knf.gov.pl/RssOuterView/ - tutaj sobie można sprawdzić rejestr krótkiej sprzedaży. Zaorski coś piedrolnął, ale chyba za bardzo nie myślał co gada, ewentualnie chciał się trochę ogrzać w blasku Ekipy.
Kto normalny trzyma akcje w shorcie non stop po ich pożyczeniu prosze mi wytlumaczyć... A jeśli tak uważasz to masz ostro na bani to po 1. A po 2 szwajcar to sie sam wyjaśnił zaczynając od pracy dla XTB a na swoim konkursie kończąc gdzie przez 3 miesiące 2 dni na zielono konto miał.
Super. Była już emisja, sypanie przez JC, rozpad Ekipy, spadki na 9 zł, teraz Zaorski. Do września to jeszcze uderzy w nas meteoryt, będzie wojna i 12 fal COVID. Wytrzymają nieliczni. Ja natomiast będę sobie skubał po taniości :))))
Inwestor18, odpowiadając ci w kolejności: 1. no właśnie twój idol, bananowiec ma chyba ostro na bani, bo opowiada o tym niemal w każdym wywiadzie, że szortował od kilku lat CDR w czasie gdy były na spółce permanentne wzrosty i ATH, a po 2 twój idol bananowy z tego konkursu się wymiksował, jak miał non stop na czerwono konto, po prostu je wykasowujac wraz z całą historią.
Niech prosi Januarego zeby mu pożyczył hahaha. Zobaczyłem ten wywiad z nim. Ale pozer. Kilka takich gaf puścił że aż nie wierzyłem. Szorty na friza to on może uszyć ewentualnie
Chyba zagram shorta na książkę Rafała :-) A tak nawiasem to spekulanta, który głóśno zapowiada co będzie robił , to raczej trzeba odbierać na opak. Jak mówi, że sprzeda to znaczy, że raczej kupi i odwrotnie, czyż nie ? Np. zobaczcie fragment 1:27 gdzie zweryfikował sporo przyjaciół. Ale na pewno interesuje się spółeczką ,a to dodaje tylko smaczku :-)