• Wzrost o 22,5% kw/kw Autor: ~zdziwiony [88.156.188.*]
    To chyba nie tak źle?
  • Re: Wzrost o 22,5% kw/kw Autor: ~Exol [46.204.55.*]
    Zobaczysz jutro parę minut po 9 czy będzie nieźle...
  • Re: Wzrost o 22,5% kw/kw Autor: ~Ida [89.64.75.*]
    Exol widzę wciąż na stanowisku zaniżacza kursu.
  • Re: Wzrost o 22,5% kw/kw Autor: ~zdziwiony [88.156.188.*]
    Ważne w co się inwestuje i na jak długo a kurs to inna sprawa- raz w górę raz w dół. Spółka dobrze prosperuje, płaci dywidendy.
  • Re: Wzrost o 22,5% kw/kw Autor: ~Młody [79.245.80.*]
    Ja też mam na longa, jednak codziennie ogladm kurs. hehe i troche boli ten widok. Pocieszam się, że za moja pensję moge trochę więcej kupic.
  • Re: Wzrost o 22,5% kw/kw Autor: ~zeXon [193.41.175.*]
    zobaczymy wszyscy, ale pytanie czy oddam akcje? Nie. nawet jeśli kurs spadnie ale wątpię, zwróćcie uwagę na REKORDoWe przychody, a zamówienia z przemysłu jeszcze nie wróciły do poziomu z przed pandemia, a bazują na zamówieniach z kosmetyków i detergentów, które bardzo urosły. wiec jak dołączy przemysł oraz nowa linia, bedzie znacznie lepiej. jeśli nawet kurs jutro zdołuje, to raczej dla wystraszenia słabych i nie umiejących doczytać raportu reagujących jak stado. żeby potem nie było zdziwienia że na chwilę spadnie a potem rakieta.
  • Re: Wzrost o 22,5% kw/kw Autor: ~Jjj [31.183.193.*]
    Szczerze powiedziawszy mam już gdzieś czy ten kurs jeszcze zdoluja bardziej czy nie. Nauczyła mnie społeczka cierpliwości i w sumie nawet wolałbym żeby ja jeszcze zbili żebym mógł za dywidendę dokupić. To wszystko jednak drugorzędna kwestia. Najważniejsze, że widzimy iż to bardzo dobra, dywidendowa spółka, przed która jest świetlaną przyszłość. To jest clou programu i tego płatne trolle spadkowe nie zaneguja choćby miały popuścić.
  • Re: Wzrost o 22,5% kw/kw Autor: ~zeXon [193.41.175.*]
    właśnie, wszystko na temat
    jutro zobaczymy jakie jest stado, czy pójdą jak brama otwarta czy nie, a jak będzie promocja to walna do sklepu czy uciekną ze sklepu....
[x]
PCCEXOL -1,98% 1,98 2026-05-21 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.