• Górne widły! Autor: ~erjot [46.134.90.*]
    Tego nie było od lat.
  • Re: Górne widły! Autor: ~Zorba [83.4.8.*]
    Dnia 2021-05-12 o godz. 14:32 ~erjot napisał(a):
    > Tego nie było od lat.

ale zaraz po nich dolne widły ..... ostatnie ruchy trupa !!!
  • Re: Górne widły! Autor: ~olo [89.64.14.*]
    zorba verba, z choinki sie zerwałeś????
  • Re: Górne widły! Autor: ~olo [89.64.14.*]
    a swoja drogą to jestem ciekaw na podstawie czego grecki pomiot twierdzi ze to trup :))))
  • Re: Górne widły! Autor: ~Eddie [77.115.136.*]
    Nick Zorba to dawny Zorro. Trzymał jakiś czas akcje Gobarto i w końcu nie wytrzymał i je sprzedał. Teraz pozostało mu tylko wylewanie frustracji.
  • Re: Górne widły! Autor: ~Zorbavel [83.4.8.*]
    Dnia 2021-05-12 o godz. 16:21 ~Eddie napisał(a):
    > Nick Zorba to dawny Zorro. Trzymał jakiś czas akcje Gobarto i w końcu nie wytrzymał i je sprzedał. Teraz pozostało mu tylko wylewanie frustracji.

podejrzewam, nie jestem pewien, ze dawno odrobił straty z nawiązką, hahahahah, ahahhah a wy dalej swoje
    Dnia 2021-05-12 o godz. 16:25 ~Zorbavel napisał(a):
    > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:21 ~Eddie napisał(a):
    > > Nick Zorba to dawny Zorro. Trzymał jakiś czas akcje Gobarto i w końcu nie wytrzymał i je sprzedał. Teraz pozostało mu tylko wylewanie frustracji.
    >
    > podejrzewam, nie jestem pewien, ze dawno odrobił straty z nawiązką, hahahahah, ahahhah a wy dalej swoje

a, i sprzedał je dużo wyżej niż obecnie chodzą.....

Dnia 2021-05-12 o godz. 16:26 ~Zorbavel napisał(a):
    > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:25 ~Zorbavel napisał(a):
    > > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:21 ~Eddie napisał(a):
    > > > Nick Zorba to dawny Zorro. Trzymał jakiś czas akcje Gobarto i w końcu nie wytrzymał i je sprzedał. Teraz pozostało mu tylko wylewanie frustracji.
    > >
    > > podejrzewam, nie jestem pewien, ze dawno odrobił straty z nawiązką, hahahahah, ahahhah a wy dalej swoje
    >
    > a, i sprzedał je dużo wyżej niż obecnie chodzą.....
    >

a , i jeszcze info, otóz obecnie moge odkupić te wasze papierki za to co odrobiłem, tak że moge zwielokrotnić ilośc sprzedanych wcześniej akcji, tylko po co trzymac trupa !!!

Dnia 2021-05-12 o godz. 16:29 ~Zorbavel napisał(a):
    > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:26 ~Zorbavel napisał(a):
    > > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:25 ~Zorbavel napisał(a):
    > > > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:21 ~Eddie napisał(a):
    > > > > Nick Zorba to dawny Zorro. Trzymał jakiś czas akcje Gobarto i w końcu nie wytrzymał i je sprzedał. Teraz pozostało mu tylko wylewanie frustracji.
    > > >
    > > > podejrzewam, nie jestem pewien, ze dawno odrobił straty z nawiązką, hahahahah, ahahhah a wy dalej swoje
    > >
    > > a, i sprzedał je dużo wyżej niż obecnie chodzą.....
    > >
    >
    > a , i jeszcze info, otóz obecnie moge odkupić te wasze papierki za to co odrobiłem, tak że moge zwielokrotnić ilośc sprzedanych wcześniej akcji, tylko po co trzymac trupa !!!
    >

i na koniec zycze wam powodzenia w kopaniu sie z koniem !!!

• Re: Górne widły! Autor: ~Remo [195.80.130.*]
    Zorba Zorro czy jak ci tam. Twoje wpisy odkąd pamiętam to był zawsze szczyt prostactwa i to kompletnie nietrafionego prostactwa. Dobrze że sprzedałeś to dziadostwo i przesiadles się na inny papier. Bardzo bym sobie życzył aby nie czytać więcej twoich pseudospostrzezen.
  • Re: Górne widły! Autor: ~ALAPO [89.64.65.*]
    Dołączam się do życzeń
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.8.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Górne widły! Autor: ~Zorro [83.4.8.*]
    Dnia 2021-05-12 o godz. 17:20 ~Remo napisał(a):
    > Zorba Zorro czy jak ci tam. Twoje wpisy odkąd pamiętam to był zawsze szczyt prostactwa i to kompletnie nietrafionego prostactwa. Dobrze że sprzedałeś to dziadostwo i przesiadles się na inny papier. Bardzo bym sobie życzył aby nie czytać więcej twoich pseudospostrzezen.

w kazdej chwili moge odkupić, a ataki at personam to do babci !!!
  • Re: Górne widły! Autor: ~Marcin [37.47.168.*]
    Jest jeden sposób na takich zorro - ignorować po prostu. Żaden inny sposób nie działa... Myślą że są najmądrzejsi jakby posiadali wszystkie rozumy. Prostactwo na maksa!!!
[x]
GOBARTO 0,00% 23,00 2025-10-10 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.