Dnia 2021-05-12 o godz. 16:21 ~Eddie napisał(a): > Nick Zorba to dawny Zorro. Trzymał jakiś czas akcje Gobarto i w końcu nie wytrzymał i je sprzedał. Teraz pozostało mu tylko wylewanie frustracji.
podejrzewam, nie jestem pewien, ze dawno odrobił straty z nawiązką, hahahahah, ahahhah a wy dalej swoje
Dnia 2021-05-12 o godz. 16:25 ~Zorbavel napisał(a): > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:21 ~Eddie napisał(a): > > Nick Zorba to dawny Zorro. Trzymał jakiś czas akcje Gobarto i w końcu nie wytrzymał i je sprzedał. Teraz pozostało mu tylko wylewanie frustracji. > > podejrzewam, nie jestem pewien, ze dawno odrobił straty z nawiązką, hahahahah, ahahhah a wy dalej swoje
a, i sprzedał je dużo wyżej niż obecnie chodzą.....
Dnia 2021-05-12 o godz. 16:26 ~Zorbavel napisał(a): > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:25 ~Zorbavel napisał(a): > > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:21 ~Eddie napisał(a): > > > Nick Zorba to dawny Zorro. Trzymał jakiś czas akcje Gobarto i w końcu nie wytrzymał i je sprzedał. Teraz pozostało mu tylko wylewanie frustracji. > > > > podejrzewam, nie jestem pewien, ze dawno odrobił straty z nawiązką, hahahahah, ahahhah a wy dalej swoje > > a, i sprzedał je dużo wyżej niż obecnie chodzą..... >
a , i jeszcze info, otóz obecnie moge odkupić te wasze papierki za to co odrobiłem, tak że moge zwielokrotnić ilośc sprzedanych wcześniej akcji, tylko po co trzymac trupa !!!
Dnia 2021-05-12 o godz. 16:29 ~Zorbavel napisał(a): > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:26 ~Zorbavel napisał(a): > > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:25 ~Zorbavel napisał(a): > > > Dnia 2021-05-12 o godz. 16:21 ~Eddie napisał(a): > > > > Nick Zorba to dawny Zorro. Trzymał jakiś czas akcje Gobarto i w końcu nie wytrzymał i je sprzedał. Teraz pozostało mu tylko wylewanie frustracji. > > > > > > podejrzewam, nie jestem pewien, ze dawno odrobił straty z nawiązką, hahahahah, ahahhah a wy dalej swoje > > > > a, i sprzedał je dużo wyżej niż obecnie chodzą..... > > > > a , i jeszcze info, otóz obecnie moge odkupić te wasze papierki za to co odrobiłem, tak że moge zwielokrotnić ilośc sprzedanych wcześniej akcji, tylko po co trzymac trupa !!! >
i na koniec zycze wam powodzenia w kopaniu sie z koniem !!!
Zorba Zorro czy jak ci tam. Twoje wpisy odkąd pamiętam to był zawsze szczyt prostactwa i to kompletnie nietrafionego prostactwa. Dobrze że sprzedałeś to dziadostwo i przesiadles się na inny papier. Bardzo bym sobie życzył aby nie czytać więcej twoich pseudospostrzezen.
Dnia 2021-05-12 o godz. 17:20 ~Remo napisał(a): > Zorba Zorro czy jak ci tam. Twoje wpisy odkąd pamiętam to był zawsze szczyt prostactwa i to kompletnie nietrafionego prostactwa. Dobrze że sprzedałeś to dziadostwo i przesiadles się na inny papier. Bardzo bym sobie życzył aby nie czytać więcej twoich pseudospostrzezen.
w kazdej chwili moge odkupić, a ataki at personam to do babci !!!
Jest jeden sposób na takich zorro - ignorować po prostu. Żaden inny sposób nie działa... Myślą że są najmądrzejsi jakby posiadali wszystkie rozumy. Prostactwo na maksa!!!