witam wszystkich chcialabym przelać mcan z portfela ale nie pamiętam hasła kontakt z firmą w sprawie pomocy nie działa link do recover hasła nie wysyła na pocztę pomocy ma ktoś podobne problemy
Czemu nikt tu nie wytłumaczy, jak przenieść MCAN. Piszecie o stronie, a tam tylko mail ... na który nikt nie odpowiada... Na walletmedicancoin. tez nic nie można zrobic....
Wygląda na to , ze niby rozdali mccany z którymi nie bedzie mozna juz nic zrobić
Wątpie by nie bo automat pewnie wysyłał, więc każdy dostał.
W ZWIĄZKU Z TYM 19 MAJA 2021 ROKU WSZYSTKIE PORTFELE ZAŁOŻONE NA TEJ STRONIE PRZESTANĄ DZIAŁAĆ. Co należy zrobić: 1. Do 18 maja 2021 roku należy przelać posiadane MCAN Coin na inny swój portfel obsługujący tokeny ERC20 (np. Metamask, MEW lub giełdy) 2. Jeżeli nie posiadasz takiego portfela, to należy go założyć. Instrukcja jak założyć konto na Metamask w znajduje się załączniku. 3. Jeżeli nie masz możliwości założenia w określonym terminie takiego konta, możesz nas upoważnić do przelewu posiadanych coinów na portfel depozytowy z którego następnie, już po wskazanym terminie, przelejemy je na wskazany przez Ciebie adres Twojego prywatnego portfela. W przypadku pytań do Państwa dyspozycji pozostaje: Koordynator Transferu
mee, Ty dobrze piszesz o spolce wiec może maila dostałeś... My żadnych maili nie otrzymalismy i nic nie mozemy zrobić na walet itp.... Wysłane 10 maili- zero odpowiedzi......
Pytaj o odpowiedz , tam gdzie trzeba. Masz adres mailowy Firmy. Napisz czego potrzebujesz. Forum to raczej dla zbłądzonych dusz. A nie do komunikacji ze spółką. Pamiętajcie Black Pearl robi gest bo nie musi. Te portfele założył wa m ktoś inny nie Medican i nie BPC , także doceńcie gest że pomagają. To nie ich sprawa co robicie z kupionymi wcześniej niż BPC coinami. Działajcie . Czas leci. Metamask to nie jakieś tabu. Załóż portfel to ci przetransferuje Administrator nie BPC.
na meile nie ma odpowiedzi więc nie pitol Nostradamus. od tygodnia próbuję się dostać na konto i przelać mcany. cały czas mam potwierdzić w meilu że to ja tylko że nic na niego nie przychodzi to jakaś farsa ,może ktoś z firmy forum odczyta chociaż
No nie masz racji. Wszystko się da. Ja swoje zdjąłem na MetaMask. A jak sobie konto zablokowałem, bo hasła zapomniałem to po wysłaniu maila zostało odblokowane.
Taka prawda.
Po za tym wg. tego co się dowiedziałem coiny nawet jak się nie przeleje trafiają do depozytu więc da się je odzyskać.
Ja też jeszcze nie przelałem bo akurat u mnie nie wyszło.
( znajomy bez problemu przelał)
A skrzynka mailowa ma swoją pojemność....
Telefonów też się nie da odebrać 10 na raz.
Czas jest do północy w razie czego zostaje screen zrobić na wszelki wypadek i potem wysłać maila gdzie ma być przelane.
a ja nie mogę z konta zdjąć nic i nigdzie wysłać. gość o tym wie 2 tygodnie i tyle , czyli nic.. pojemność skrzynki jest bez znaczenia, a telefonu to oni po prostu nie odbierają. takie są fakty. i nie mają do obsłużenia tysięcy łosi , tylko kilkunastu w miarę ogarniętych akcjonariuszy , jak mniemam , nie z pierwszej łapanki....
Ja też miałem problem i trochę się obawiałem tego przelewu. Więc zadzwoniłem do biura na Słomińskiego i informatycy pomogli mi dokonać przelewu na MetaMask. Dzwoniłem kilka razy i zawsze się dodzwoniłem i mi pomagali. Jak masz blisko to pod jedź do nich.