Ciekawe. Moim skromnym zdaniem musi się przekręci. Widać ze ktoś musi sprzedac duże ilości to niech wali do 1 zł. Ja nienwidze info żadnego jak się nic nie pojawi to pewnie okazja ale trzeba poczekać bo desperat może mieć 3 mln szt na przyklad
Styl sprzedawania, jego agresja swoadczy ze jest to niewieka pozycja w portfelu inwestora. moim zdaniem jest to intytucja, pewnie ma do sprzedania 200-300k sztuk i bedzie za kilka dni komunikat o zejsciu. Czynnik jednorazowy, ale pytanie dlaczego?
No... to,to właśnie mnie ciekawi i trzeba dodać -pod jaki cel ? Takie stawki na 1x nie chodzą samopas . Duży wywala ? tzn ,że co , spalił w kotłowni - miał klienta , który na to czekał . Raport jest spoko , bez szału , ale i bez powodu do zwałki . Gdyby to było kilka transakcji w jednej min/sek to rozumiem , że walec po SL , ale to był 1 strzał . Niema co dalej dociekać , poczekamy/zobaczymy . Na tą chwilę przynajmniej nie jest to zwała pod info insajderów , a jakiś raczej incydent . Takie moje zdanie o tym .
Pzdr cierpliwych - potrzeba jej dużo na tym papierku :).