Dnia 2021-05-12 o godz. 14:14 ~Gracz napisał(a): > A dzis +6% na obrocie 24 k. Prosze makabre o komentarz.
ja tam widzę mniej, no ale każdy widzi to co lubi. Poza tym poczekaj do końca sesji. Co z tego że nagle było +6 jak jest boczniak i kurs odbija się od sufitu 2.3 i wsparcia na 2.1. Pytanie którą stroną go wybije.
Dnia 2021-05-12 o godz. 15:47 ~Gracz napisał(a): > To po co tak przezywasz kurs, jak spadal o 4%? Nie rozumiem.
Nie przeżywam, bo ja tutaj już nie siedzę. Największym problem DDI to brak płynności/obrotu na tej spółce, który pojawia się od wielkiego dzwonu. Obrotem 2,5k idzie -4% zrobić, to teraz sobie wyobraź jak ktoś batona zarzuca. A już kompletnie nie rozumiem osób co tutaj mają po 150k papiera. Będą siedzieć tutaj latami. DDI to spoko spółka na maks 5-10% wartości swojego portfela. Nie wiem mnie ta spółka nie przekonuje, dawałem jej wiele razy szanse. Po paru latach stagnacji a wręcz regresji pozbyłem się co miałem, mimo że bez strat to i tak żaluje bo przez te 3 lata mogłem sporo zarobić inwestując w inne aktywa.
Tak zalujesz, ze bywasz tutaj co kilka
dni aktywny. Musisz być bardzo przekonany, ze wyrzucenie papiera było dobra informacja, ze tu tak często zaglądasz (ironia off)