• Walne zgromadzenie Autor: meres [2.58.12.*]
    Jak nastroje przed walnym ? Jestem niesamowicie ciekawy czy zapadną jakieś ciekawe i wiążące decyzje. Chodzą gruuube plotki, a kto jest na giełdzie wyjadaczem ten wie, ze nigdy nie biorą się znikąd. Do tego wzrost ceny, chociaż ostatnie kilka dni to gruba korekta. Jak wasze opinie ?
  • Re: Walne zgromadzenie Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2021-05-11 o godz. 09:44 meres napisał(a):
    > Jak nastroje przed walnym ? Jestem niesamowicie ciekawy czy zapadną jakieś ciekawe i wiążące decyzje. Chodzą gruuube plotki, a kto jest na giełdzie wyjadaczem ten wie, ze nigdy nie biorą się znikąd. Do tego wzrost ceny, chociaż ostatnie kilka dni to gruba korekta. Jak wasze opinie ?

która to niby uchwała tak ciebie ekscytuje hłe hłe
    przecież to tyko formalności hahaha
    w uchwałach nie ma nic nadzwyczajnego hahaha
    no chyba że jako członek Z lub RN masz mieć przegłosowane absolutorium hahahhaha
    podwójny szczyt wyszedł z najmniejszym wymiarem kary na 0,9 hahahaha
  • Re: Walne zgromadzenie Autor: ~henio [139.28.38.*]
    Plotki chodzą jakie chodzą, ale jak 10% z tego to prawda to i tak ładnie polecimy.
  • Re: Walne zgromadzenie Autor: henio_prawdziwy [209.58.142.*]
    może byc grubo... jak gruchnie info to mysle, ze szybki powrot na 3.30, ubijanie i lot na 5 złotych w ciągu 2 tygodni do zrealizowania. Potem ubijanko i znowu powtorka, szczegolnie patrzac na to co sie dzialo ostatnimi czasy. Ten scenariusz jest realny
  • Re: Walne zgromadzenie Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2021-05-11 o godz. 09:44 meres napisał(a):
    > Jak nastroje przed walnym ? Jestem niesamowicie ciekawy czy zapadną jakieś ciekawe i wiążące decyzje. Chodzą gruuube plotki, a kto jest na giełdzie wyjadaczem ten wie, ze nigdy nie biorą się znikąd. Do tego wzrost ceny, chociaż ostatnie kilka dni to gruba korekta. Jak wasze opinie ?

no i które to grube informacje hłe hłe
[x]
TAMEX 28,83% 4,20 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.