Są też trolle bez akcji piszące posty 24 na dobę. Znany tu Andrzejek jest stróżem. Łatwo to udowodnić po godzinach jego wpisów. Biedaczyna chciał tu 20K kupować i zdjęcia apartamentu z prospektu wrzucać. Oczywiście jak jego własny...
Jasne i znowu lecicie w dół i zysk rovzny jak na warzywniaku....milion złotych.
A co zazdrosny że ja zarabiam na Asbisie a Ty tutaj moczysz kasę... uważaj bo swój loft stracisz.
Porównaj sobie ceny od 1 marca Asbis i cenę NWAI i napisz ile umoczyles i ile jeszcze umoczysz do końca roku....chyba że masz 1 k akcji to niewiele
To jest zwykły troll. Nie ma pojęcia o inwestycjach.
Według niego NWAI wypracowało 1 mln zł zysku w ostatnim roku. On nie odróżnia kwartału od roku.
Pracuje nocą zapewne jako ochroniarz w CH. A marzy mu się kupno apartamentu.
Szkoda czasu na takie coś.
TY nadajesz się tylko siedzenia na akcjach w warzyniaku i rządaniu ceny za akcję 2 razy większej niż jest warta Tutaj możesz udawac króla bo gdzie indziej ......Szkoda słow na Ciebie
Czyli wychodzisz z założenia, żadna praca nie hańbi.
Ok, masz doświadczenie jako ochroniarz i pracownik warzywniaka.
Ale czy to powód do przechwalania się i uważania się za lepszego od innych?
Nie sądzę.
Napisałeś,3 zdania które same sobie zaprzeczają....nic dziwnego że chcesz sprzedać akcje 2 razy drożej niż są warte
Za coś takiego straszysz na Mabione KNF to teraz podaj sam siebie kapusiu z warzywniaka.
Skoro twierdzisz że kapusta najlepiej schodzi w warzywniaku musisz mieć doświadczenie w zawodzie. Brawo mistrzu.
Znawca we wszystkim jak zwykle. Przynajmniej we własnych oczach.
A gdzie ma się sprzedawać kapusta jak nie w warzywniaku... aż takie duże masz braki w wykształceniu.
Nie bądź jak kaczka dziwaczka ...co nie wiedziała co gdzie kupić
Ja w odróżnieniu od Ciebie nie muszę już pracować....
Zyski z GPW w zupełności mi wystarczą na dostatnie życie a piszę w nocy bo obserwuje akcje w Japonii i na Wschodzie.
Tajwan, Chiny dają sygnał do Europy a potem ok 15 jest sygnał że Stanów Zjednoczonych...
ale dla Was najlepszy sygnał z Bronisz i cena warzyw.
Napisz coś o swojej spółce i dlaczego jest w rekomendacji...mocne sprzedaj a c/ p to 4.05 nie samo c/ z się liczy.
Skoro masz perełkę to super...szkoda że cały świat uważa inaczej...i nie pomoże zakłamywanie rzeczywistości
Andrzej, nikt AT z biznesradar nie bierze pod uwagę do podejmowania decyzji inwestycyjnych. Nie pisz takich rzeczy bo to jest niepoważne. Tam nikt nie robi wykresów indywidualnie do spółki. Są tylko zwykłe schematy i rekomendacja zmienia się z godziny na godzinę. C/Wk, C/Z itp to twarde wskaźniki pochodzące z raportów finansowych i one są na tym portalu jak najbardziej ok.
Nie chce Cię gnoić i wytykać braku doświadczenia ale miej chłopie trochę szacunku do siebie. Pisz sobie tu swoje przemyślenia ale pomyśl zanim klikniesz wyślij. Żebyś później mógł spojrzeć w lustro bez wstydu.
Andrzej strasznie słabe posty wrzucasz, źle to świadczy o twojej wiedzy ekonomiczno-inwestycyjnej. Wiem natomiast dlaczego liczysz na spadek NWAI do 5zł- tyle tylko masz w skarbonce i marzysz o tej jednej jedynej akcyjce- stąd te męczące wątk,i że niby cały świat sądzi jaki ten NWAI jest słaby.