Kończę publikowanie na forum bankiera. Nie odpowiada mi sytuacja gdy zamiast zajmować się AF i AT muszę tu użerać się z ciągłymi wycieczkami osobistymi, niekonstruktywną krytyką czy wręcz hejtem. Mam wrażenie marnowania czasu. Do tegozacząłem nasiąkać już tym klimatem i powielać schemat, który sam krytykuję. Koniec. Mimo wszystko chcę podziękować za te kilka lat. Dużo się nauczyłem. Szczególne podziękowania dla combo. Dzięki tobie znalazłem swój sposób na inwestowanie. Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrowia!
@mike Z jednej strony szkoda, a z drugiej... to może być szansa na dalszy rozwój w dziedzinie inwestowania:) Specyfika forum gdzie nie trzeba podawać danych osobowych, logować się, rodzi niski poziom kultury i merytoryki, o którą tak zabiegasz. Może wyjściem dla Ciebie są fora zamknięte, gdzie w ogóle nie ma dziecinady i hejtu. Tam również nikt nie dyskutuje o sensie używania narzędzi analitycznych AF i AT. Do tego dochodzą analizy porównawcze, analizy koniunktury, branż i cykli, portfele użytkowników... Polecam. Sam korzystam i naprawdę inna bajka:) A do tego wiele wartościowych osób z bankiera w końcu i tak ląduje właśnie w takich miejscach:) Dzięki za miłe słowa. Cieszę się że mogłem pomóc. Ale wydaje mi się że wszystko zawdzięczasz głównie sobie. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w e-przestrzeni!
Niestety nie znam się na analizach technicznych. Czytam wasze wypowiedzi i sam zastanawiam się czy te analizy nie są naciągane. Na bizsnesradar np. wskaźniki są mocne sprzedaj a ja dokupiłem
I czekam. Dzisiaj chciałem dokupić na spadkach a tu są wzrosty. Więc o co tu chodzi z tymi analizami