• Punkt przegięcia Autor: ~mike [185.135.2.*]
    Kończę publikowanie na forum bankiera. Nie odpowiada mi sytuacja gdy zamiast zajmować się AF i AT muszę tu użerać się z ciągłymi wycieczkami osobistymi, niekonstruktywną krytyką czy wręcz hejtem. Mam wrażenie marnowania czasu. Do tegozacząłem nasiąkać już tym klimatem i powielać schemat, który sam krytykuję. Koniec. Mimo wszystko chcę podziękować za te kilka lat. Dużo się nauczyłem. Szczególne podziękowania dla combo. Dzięki tobie znalazłem swój sposób na inwestowanie. Pozdrawiam wszystkich i życzę dużo zdrowia!
  • Re: Punkt przegięcia Autor: ~Idolek [178.235.181.*]
    Mike, nic nie dzieje się przypadkiem i to ce teraz dzieje się na forum też ma swój cel i plan. Po prostu trzeba przetrzymać.
  • Re: Punkt przegięcia Autor: ~combo [5.172.255.*]
    @mike
    Z jednej strony szkoda, a z drugiej... to może być szansa na dalszy rozwój w dziedzinie inwestowania:)
    Specyfika forum gdzie nie trzeba podawać danych osobowych, logować się, rodzi niski poziom kultury i merytoryki, o którą tak zabiegasz. Może wyjściem dla Ciebie są fora zamknięte, gdzie w ogóle nie ma dziecinady i hejtu. Tam również nikt nie dyskutuje o sensie używania narzędzi analitycznych AF i AT. Do tego dochodzą analizy porównawcze, analizy koniunktury, branż i cykli, portfele użytkowników...
    Polecam. Sam korzystam i naprawdę inna bajka:) A do tego wiele wartościowych osób z bankiera w końcu i tak ląduje właśnie w takich miejscach:)
    Dzięki za miłe słowa. Cieszę się że mogłem pomóc. Ale wydaje mi się że wszystko zawdzięczasz głównie sobie.
    Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia w e-przestrzeni!
  • Re: Punkt przegięcia Autor: ~Pi [5.173.0.*]
    Niestety nie znam się na analizach technicznych. Czytam wasze wypowiedzi i sam zastanawiam się czy te analizy nie są naciągane. Na bizsnesradar np. wskaźniki są mocne sprzedaj a ja dokupiłem
    I czekam. Dzisiaj chciałem dokupić na spadkach a tu są wzrosty. Więc o co tu chodzi z tymi analizami
  • Re: Punkt przegięcia Autor: ~xcd [109.95.146.*]
    Jako prosty dawca kapitału nie musisz tego rozumieć, więc nie zwracaj sobie głowy tematami które cie przerastają.
  • Re: Punkt przegięcia Autor: ~Pi [77.255.235.*]
    Poczekamy zobaczymy kto jest dawcą a kto został na peronie
    Ale jaja, ty tak na poważnie? Widze ze twój stan jest poważniejszy niż myślałem.
    Nareszcie! To bardzo dobry pomysł żebys przestał zaśmiecać to forum i poszedł wymądrzać sie gdzieś indziej.
[x]
COMPREMUM -4,54% 0,84 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.