Obroty NWAI ok 36 tyś i sprzedaż ok.1900
Asbis obroty 17 mln zł i ok.700000 akcji.
Mówiłem sprzedaj ten warzywniak bo stracisz całą kasę....mistrzu inwestycji Za chwilę będzie 15 zł i to będzie ogromny sukces.
Cześć mistrzu, porównaj jeszcze ile ma akcji asbis. Nie wiem co masz w głowie ale nie pisz tutaj takich bajek. Nie pokazuj pita, pokaż jakiś konkretny pakiet akcji w arkuszu który posiadasz, wystaw go za 3 krotną wartość dzisiejszego zamknięcia obojętnie jakiego aktywa a jeżeli nie to się po prostu zamknij. Są trole różne fajne, ale ty jakiś tak wyjątkowo upośledzony bo nawet podstaw giełdy nie znasz. Trolować trzeba umieć! A tak to nawet śmieszne nie jest tylko żałosne. Co do obrotów to zerknij sobie na CDP jak startował, zerknij na livechat, czy też na columbus 3 lata wstecz, porównaj te obroty. Piszesz o obrocie na asbis, a nwai nie ma nawet tylu akcji w obrocie na wolnym rynku, piszesz o dochodach a nie wiesz co to kapitalizacja. Ty jesteś zwykłym ściemniaczem a nie kimś kto zarabia na giełdzie. Potrafisz zrobić co najwyżej analizę wsteczną zawsze skuteczną. Wpisz swoje 3 typy na najbliższy tydzień i zobaczymy jaki kozak jesteś.
Perła jest tylko jedna NWAI na drugim miejscu znalazł się NWAI na trzecim NWAI.... kupować póki jest poniżej 19 zł ...bo potem będzie po 15 zł.
Gwiazdo intelektu ... porównałem spółki które ok 1 mają były po cenie ok 20 zł.ich zyski , obroty i ilość akcji w dziennym obrocie.... chciałem dojść dlaczego Zeusik twierdzi że to perła ze spółek GPW i za chwilę będzie po 30 zł.Moze Ty gwiazdo powiesz mi dlaczego naciągacze na zakup akcji dużo powyżej wartości tych akcji
Dlaczego uważacie że firma mająca milion złotych zysku obroty 2 tyś zł ma kosztować 30 złotych?
Co z tego że podam Ci typy tego tygodnia jak i tego nie wykorzystasz ...brak Ci jajec skoro siedzisz na tej spółce.
No i po powyższym „ porównałem spółki które ok 1 mają były po cenie ok 20 zł.ich zyski , obroty i ilość akcji w dziennym obrocie....” brawo! Gruby inwestor :) Wczoraj zarobił. Zwykły gołodupiec! Miłego dnia.