Problem to mała płynność na tej spółce,
Teraz oczekiwania są bardzo duże a efektów nie widać. Póki co. Nie wiem od kiedy jestes na tej spółce, ja chyba od 2015, także te kilka miesięcy również wytrzymam
Dnia 2021-05-11 o godz. 12:38 ~LL napisał(a): > No chyba nie masz większego wyboru. Jestem mocno zawiedziony kursem i pasywnością spółki
Wszyscy chyba jesteśmy. Mnie przy nadziei trzyma kilka faktów: 1.Rozpoczęcie (wreszcie, po latach oczekiwań) sprzedaży Compuflo epidural. 2. Przejscie na emeryturę jednego prezesa - współzałożyciela spółki, zapowiedż odejścia drugiego - to chyba znak zbliżającego się przejęcia biznesu przez jakiegoś giganta? 3.Przyznanie prawa do objęcia ponad 2 mln akcji Osserowi po cenie obecnej rynkowej i chyba 8 razy wyzszej niż cena emisji w 2019. Widac jest pewien, że zarobi.
4.Wreszcie najważniejsze - w zasadzie cała wartość całego Milestone opiera się dziś na nadziejach związanych z Compuflo epidural i Compuflo intra articular, a to są teraz NASZE URZĄDZENIA - MILESTONE MEDICAL. W ciągu ostatnich kilku lat liczba wyemitowanych akcji spółki matki chyba się prawie podwoiła. U nas nie przybyło nawet jednej akcji.
Jeśli Osser chce objąć miliony akcji spółki matki po 2 USD z hakiem to my na akcjach Milestone Medical - obojętnie - po 6 zł czy po 10 zł - nie powinniśmy stracić.