• Najgorsza spółka w moim portfelu Autor: ~LL [5.173.64.*]
    Porażka roku
  • Re: Najgorsza spółka w moim portfelu Autor: ~Mateo [178.217.197.*]
    Problem to mała płynność na tej spółce,
    Teraz oczekiwania są bardzo duże a efektów nie widać. Póki co. Nie wiem od kiedy jestes na tej spółce, ja chyba od 2015, także te kilka miesięcy również wytrzymam
  • Re: Najgorsza spółka w moim portfelu Autor: ~LL [5.173.48.*]
    No chyba nie masz większego wyboru. Jestem mocno zawiedziony kursem i pasywnością spółki
  • Re: Najgorsza spółka w moim portfelu Autor: ~dr_wezol [37.47.190.*]
    Dnia 2021-05-11 o godz. 12:38 ~LL napisał(a):
    > No chyba nie masz większego wyboru. Jestem mocno zawiedziony kursem i pasywnością spółki

Wszyscy chyba jesteśmy.
    Mnie przy nadziei trzyma kilka faktów:
    1.Rozpoczęcie (wreszcie, po latach oczekiwań) sprzedaży Compuflo epidural.
    2. Przejscie na emeryturę jednego prezesa - współzałożyciela spółki, zapowiedż odejścia drugiego - to chyba znak zbliżającego się przejęcia biznesu przez jakiegoś giganta?
    3.Przyznanie prawa do objęcia ponad 2 mln akcji Osserowi po cenie obecnej rynkowej i chyba 8 razy wyzszej niż cena emisji w 2019. Widac jest pewien, że zarobi.

4.Wreszcie najważniejsze - w zasadzie cała wartość całego Milestone opiera się dziś na nadziejach związanych z Compuflo epidural i Compuflo intra articular, a to są teraz NASZE URZĄDZENIA - MILESTONE MEDICAL. W ciągu ostatnich kilku lat liczba wyemitowanych akcji spółki matki chyba się prawie podwoiła. U nas nie przybyło nawet jednej akcji.

Jeśli Osser chce objąć miliony akcji spółki matki po 2 USD z hakiem to my na akcjach Milestone Medical - obojętnie - po 6 zł czy po 10 zł - nie powinniśmy stracić.
  • Re: Najgorsza spółka w moim portfelu Autor: ~Mateo [178.217.197.*]
    Co to znaczy, że nie mam większego wyboru?
  • Re: Najgorsza spółka w moim portfelu Autor: ~LL [5.173.48.*]
    Kurs leci na pysk a płynności brak...
[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.