Waruj i pisz na forum swoje fantazje. Ktoś z takim poziomem wiedzy nigdy nic nie zarobił i nie zarobi na giełdzie. Już pokazałeś poziom swojej inteligencji...
JA SPĘDZILĘM TROCHĘ CZASU W SSKANDYNAWII GDZIE SAMOCHODU DAF NIE WIDZIAŁEM NA AUTOSTRADZIE PRZEZ ROK TAM SĄ TYLKO SKANIA.VOLVO MERCEDES DAF DLA SKANDYNAWA TO JAK TRABANT DLA POLAKA Ile kasy dzisiaj umoczyłeś Zeusiku na Nowai bo ja na Asbisie tylko dzisiaj 45 tyś zlotych do przodu
Ja w maju odbieram 50 tyś dywidendy i za wszystko kupuję Asbis a Ty będziesz miał 50 k straty na tym warzywniaku.
Podbijaj codziennie kurs o 1-2 a on i tak będzie pikował...z naturą nie wygrasz
Gdzie ty nie byłeś i czego nie robiłeś?
Stałeś się pośmiewiskiem forum.
DAF jest liderem sprzedaży od kilku lat na krajowym rynku.
Ośmieszasz się na każdym kroku.
Idąc szlakiem twojego rozumowania to najlepszym SUVem jest DaciavDuster bo najwięcej się sprzedaje a najlepszym osobowym Skoda z największą sprzedażą a ja z najlepszym samochodem osobowym na Świecie jest firmy Tata bo w Indiach Hindusi kupują miliony tej marki samochód to nic że czasami w czasie jazdy urwie się im koło.... przecież najlepsze są te z największą ilością sprzedanych i holenderskie DAF bije na głowę jakością Volvo Scania czy Mercedesa
Skoro uważasz urwane koła za najczęstszą wadę w samochodach ciężarowych to ja nie mam pytań.
Znasz się na tym jak nikt.
Tak samo jak na inwestowaniu na giełdzie.
Brawo mistrzu.
Andrzej, gdzie jesteś. Ty i nikt inny potrafi tak rozbawić towarzystwo swoimi teoriami. Brakuje tu wypocin iście kabaretowych, dawaj coś ze swojego repertuaru. Chyba, że robisz drzemkę przed nocną wachtą. Odezwiesz się ze swoimi rewelacjami po pierwszym obchodzie, zapewne w okolicach 1 w nocy. Żałosny człowieczek. Bez kasy i bez akcji …
Dobrze, że Andrzej jest - przynajmniej wątki NWAI zwiększyły wpisy. Wiadomo, że nie kupi akcji NWAI bo przy takim obrocie akcjami spółki z milionami które ma na kącie nie jest wstanie tego zrobić. Tym bardziej jak chce kupić po 5zł to by przejął spółkę- miałby większość na walnym. Najgorzej, że jako nowy prezes przekształcił by NWAI w warzywniak.
Niby tak ale żeby aż tak się poniżać. Jego wpisy to był kabaret do pewnego czasu. Teraz zrobiło się to żałosne i chyba nawet nie zdaje sobie on z tego sprawy...
Jak tam biedaku, nadal będziesz pisał brednie. NWAI w ciągu 3 lat spokojnie będzie po 50 zł Naucz się liczyć. Kiedy mijają 3 lata liczą od połowy 2021 roku? Potrafisz policzyć? Czy to samo co na DAF się skończy? BUAHAHAHAHAHAH Gołodupiec...
Oddaj kasę tym którzy ci uwierzyli,że będzie 50 zł
Jesteś zwykłym naganiaczem ,który wzbogacił się na naciąganiu innych na akcje warzywniaka
Szkoda,że nie mam akcji i nigdy nie miałem bo podałbym Cię do sądu za oszustwo
Waruj burek. Pogadamy za 3 lata kto ma rację. Ty i twoje 8 zł które obiecywałeś już latem czy my, inwestorzy piszący o cierpliwości spokojnym obserwowaniu gołodupców piszących tui całymi dniami. Smutne jest twoje życie i ty trollu bez wiedzy i pojęcia BUAHAHAHAHAHA gołodupiec...