Lockup na akcjach Advertigo będą mieli właściciele Orphinic Scientific. Gotówki na rachunku przybyło ponad 400 tys razem 3mln480tys. I co na to ujadacze?
Po to by ludzie widzieli, że to nie bankrut, a 3.5mln w kasie, akcji w obrocie niewiele. Jak będzie lockup na nowych akcjach myślisz że jaki będzie freefloat, powiem Ci niewielki, a JC będzie sprzedawał,ale nie za 1 zł a po 10, 20 bądź wyżej. Teraz to zwykłe straszenie leszcza.
No właśnie o to chodzi. ziew jest od spółdzielni. Trzeba wystraszyć ostatnich niedobitków co on właśnie robi i wtedy Ci co wiedzą zarobią. Nie przeszkadzaj mu :)
Kupuję się teraz akcje firm perspektywicznych, biotechnologia po pandemii będzie na topie, sporo kasy tu pójdzie. Orfinic Scientific ma finansowanie i jest w paru projektach na etapie finalizacji, a wystarczy spojrzeć na ludzi tworzących ten zespół. Przypomnę się za 2 lata.
Ppp w 100 procentach popieram dla mnie moze lecieć dalej 7 procent dziennie czym niżej spadnie tym więcej będę ich miał. Kwestia czasu jak bedzie dobrze
Nie słuchać naganiaczy! Ci, którzy za namową takich troli kupili papier po 2 po 1,3 też słyszeli „ to już dziś, okazja itd” gdzie są dziś?? Po takich spadkach musi być długi bok, pytanie, ile będzie trwał 2 lata? 5 lat?….
Umiesz liczyc licz na siebie, trzeba mieć niezle w głowie żeby kogos tutaj słuchać, jak się nie ma czasu i pieniędzy to Eurobiznes kupić I hotele sprzedawac
Panowie pozostaje nam tylko long. Ja mam dosyć pokaźny pakiet, do zobaczenia za rok na innych poziomach,ponieważ tutaj nic ciekawego przez ten czas się nie wydarzy. Pozdrawiam wytrwałych.
Tylko widzisz Opat - kiedy papier spadnie w okolicę 0,20 - 0,30 i tam pojawi się popyt ( bo narazie jest przerzucanie z wora do wora) to możesz się nie doczekać tej złotówki, czy po ile tam go masz.
Tu też się zgadzam to opcja dla tych którzy mają troche pieniędzy żeby usrednic chociaz prywatnie uważam ze tu może być dużo więcej niz 1 zl ale w longu ...