W zleceniach kupna jest aż 16 akcji w sprzedaż 11 rysy... mają wybór jak na żadnej innej spółce na świecie I znowu będzie obrót dzienny 2 k....jak w warzywniaku i nie pomoże pisanie przez starych właścicieli akcji że to perełka na którą trzeba się zapisywać dużo wcześniej..
Andrzej dawco kapitału, nie wstyd Ci? Weź jakieś argumenty znajdź konkretne jeśli chcesz kurs zwalić, bo słabo Ci idzie z dnia na dzień coraz słabiej zniechęcasz. Przykro czytać te wypociny. Widać że żółtodziub jesteś taki nieopierzony spekulant. W warzywniaku swoim pospekuluj, że marchewka na nawozie spompowana i chcesz rabatu 10groni na kilogramie. Może tam coś zdziałasz i zarobisz Ty nasz guru rynków finansowych. P.S. Jeśli jesteś w podstawówce to gratulacje. Coś z Ciebie będzie jeszcze. Pozdro
Marzyciel to był Dyzio niedouku. Tak samo jak bajek nie umiałeś czytać ze zrozumieniem tak samo raportów okresowych nie ogarniasz. 100 tysięcy to Ty bzdur tu piszesz, a ile ja kasy na gpw ulokowałem to nie powinno Cię obchodzić ale jestem przekonany że sporo więcej od ciebie