Zaczynam wątpić, czy prezesowi zależy na wzrostach! W tej chwili, mimo perspektyw, całkowity brak zaintersowania Spółką!!! Tu chyba nawet 1 mln użytkowników Spoko nie ruszy kursem! Jest to irytujące. Poczekam do wyników.
Infa co do rozwoju sypią się, jak z rękawa. To tylko utwierdza w przekonaniu, że kiedyś przyjdzie taki czas - czas na SPOKO!!! Swoją drogą ciekawe, jak w tej chwili fintech jest już wyceniany? Cierpliwość, cierpliwość i cierpliwość!!!
W tym przypadku widać, że małe FF to może być "przekleństwo". Przy niewielkiej liczbie akcji i niedużych obrotach może sprowadzić kurs raz "w górę" raz "w dół"!
Lwia część ostatnich małych obrotów to akcje które szybko nie trafią na parkiet... zabawa w grę pod tytułem trzęsę rynkiem bo mam 2k akcji dobiega końca
Kolego,tego jak będzie wyglądał rynek nie nikt.Sam jestem zapakowany pod korek i nie mam zamiaru trząść vrynkiem jak to określiłeś.Bo pamiętaj ,zawsze jest większa ryba.A w temacie ,to większość zapakowana,a nowych na razie nie ma,chyba że cieniasy.Jesli będą pozytywne informacje że spółki,to będzie się działo,a na razie wahadło.