nie spodziewalem sie ze tak szybko moje przypuszczenia zaczna sie spelniac i ze w takim tempie kurs bedzie spadal ale coz, zaufanie do zarzadu jest na tragicznie niskim poziomie, nawet mysle ze moze kurs spasc do 8 zl tutaj.
10 zł to daje kapitalizację spółki 50mln to prawie tyle co przychody ze sprzedaży za zeszły rok, dodatkowo przy planowanych inwestycjach 30mln to dało by skrajnie niską wycenę. Nie sądzę żeby spadło tak nisko.
czytam takie rzeczy od roku i spadlo z 39 na 14, nie bierzesz pod uwage dzialan zarzadu, moze jestes tu nowy,poczytaj troche bo stracisz cenny kapital.
Z tego co słyszałem ... lada moment dostaną decyzję w Choruli na opolszczyznie i zacznie się jazda... pewnie zasypią osadami ściekowymi z województwa śląskiego w 6 miesięcy kasując ok. 20 mln z rynku.
Musze zmienic swoje przewidywania. Nawet ja sie nie spodziewalem ze pokaza tak fatalne wyniki. Myslalem ze bedzie 1 mln lub 2 mln. A oni pokazali 300 tysiecy. Tak wiec obecnie cena godziwa to okolo 7 zl. Tyle ze z tym zarzadem to i tak za wosoka cena. A obecne 11 zl jest abstrakcja.
Dnia 2021-07-23 o godz. 23:51 ~Azbesciak napisał(a): > Jakaś rekomendacja Marku?
Marek zaraz Ci napisze ze ta firma to bankrutuje bo w zarządzie sami przestępcy i krętacze a on tu siedzi w czynie społecznym i wszystkich ostrzega w wcale nie zależy mu by kupić Geotrans marzy tylko o tym by firmę zniszczyć. Dowody na przestępstwa ma i owszem od roku lub więcej ale nikomu ich nie pokaże ??? Nie zobaczy ich ani KNF ani Policja bo jemu chodzi tylko o to by skutecznie pomawiać oczerniać i oskarżać innych. Ale on naprawdę nic z tego nie ma co najwyżej zadowoleni są jego zleceniodawcy, a jak oni już nakupią odpowiednie ilości to każą mu się zamknąć.