• Pamiętam jak akcje kupione za 7 zł sprzedawałem po 13,5 Autor: ~Huhacz [5.173.10.*]
    Wyzywali mnie wtedy od frajerów i dawców kapitału, bo zaraz będzie 30 a nawet 50 zł. Hehehe to było udane lato :)
  • Re: Pamiętam jak akcje kupione za 7 zł sprzedawałem po 13,5 Autor: ~zieloneq [78.88.168.*]
    No to jesteś wygrany, ja kupowałem oo 3,5 i nie sprzedałem nawet po 17, wisz jak się teraz czuję...... wqrw na maxa
  • Re: Pamiętam jak akcje kupione za 7 zł sprzedawałem po 13,5 Autor: ~Moder [83.4.77.*]
    > Zwracam się z pytaniem które nurtuje wielu Akcjonariuszy i użytkowników Forum Bankier.W sumie pytanie jest bardzo proste i udzielenie na nie odpowiedzi nie powinno stanowić żadnego problemu dla tak zacnego i szanownego zespołu Moderów. Interesuje mnie jakie przesłanki skłaniają Was do moderacji postów i jakimi kryteriami się kierujecie???Czy stwierdzenia typu shit,wydmuszka,te akcje są nic nie warte,firma tonie,akcje są bez żadnej wartości itp.stanowią dla Was złamanie ustawy i manipulację kursu według ustawy której treśc teraz przypomnę:
    >
    > Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
    >
    > Zakazane jest także zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego, które może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.
    >
    > Dlaczego usuwacie merytoryczne wpisy stanowiące zrzuty bądż screeny ze stron oficjalnych spółek giełdowych?
    >
    > Dlaczego przyzwalacie na wzajemne obrażanie się i wymianę plotek,oszczerstw i kalumni dotyczących spółek ?
    >
    > Dlaczego pomimo wielokrotnych próśb o usunięcie niektórych postów nie reagujecie zgodnie z powyższą ustawą?
    >
    > Kto dopuszcza Was do pracy w roli Modera i jakich kwalifikacji wymaga?
    >
    > Czy podstawowym Waszym zadaniem jest szczucie jednych na drugim i zwiększenie zasięgu postów a co za tym idzie większej oglądalności reklam?
    >
    > Czy ktoś kontroluje waszą pracę i ocenia ja pod kątem zachowania zgodności z ustawą i punktami nr 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) ?
    >
    > Jaka jest rotacja w zatrudnianiu Moderów i czy są jakieś wewnętrzne przepisy regulujące jak Wasza praca powinna wyglądać i czy są jakieś kary dycyplinarne za Waszą Samowolkę na forum?
    >
    > Dlaczego robicie z Forum Bankier.pl stajnię Augiasza gdzie rządzi plotka,manipulacja,wzajemne obrażanie się i wyzwiska?
    >
    > Myslę że jakaś instytucja powinna sie dokładnie przyjrzeć Waszej pracy i ocenić ja pod wieloma względami.Oczekuję odpowiedzi na moje pytania więc list otwarty przesyłam na forum publiczne ale także do Administratora Forum Bankier oraz KNF-u.
    >
    > Wszystkich zainteresowanych tematem proszę o powielenie tego listu na forach innych spółek za co z góry dziękuję.To Nasz współny interes by Forum Bankier.pl stało się wymianą merytorycznych informacje ze spółek a nie tylko manipulacji i osobistych wycieczek!!!
    >
    > JESZCZE RAZ PROSZĘ O POWIELENIE TEGO LISTU NA FORACH INNYCH SPÓŁEK.POZDRAWIAM POZYTYWNIE...
  • Re: Pamiętam jak akcje kupione za 7 zł sprzedawałem po 13,5 Autor: ~michelle [195.191.163.*]
    ja wyszedłem przy 15-16.

szczerze, to nawet na obecnych poziomach jest balon.

realna wartość tej spółki to wartość udziałów w genxone. czyli nie więcej niż 10-20 mln.
[x]
MEDCAMP 8,55% 0,83 2025-11-14 15:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.