• prezesy drukowac po 1 grosz!! Autor: ~Adam [37.248.253.*]
    prezesy drukować po 1 grosz!! Nikt tego g nie kupi. Brac się do roboty, robić zyski, wyniki to moze kiedyś swoje mln akcji sprzedacie. Inaczej życia wam zabraknie aby sie pozbyć makulatury!!! do roboty !!!
  • Re: prezesy drukowac po 1 grosz!! Autor: ~Inwestor [37.109.33.*]
    Przecież co raport podwajają wynik więc o co ci chodzi człowieku, zaczni czytać raporty Janusz za nim coś napiszesz, na przykład jakąś bzdure, bo sapiesz a nie wiesz do czego LOL
  • Re: prezesy drukowac po 1 grosz!! Autor: ~Adam [37.248.253.*]
    Dziel wyniki przez dodatkowe akcje i co wyjdzie?
  • Re: prezesy drukowac po 1 grosz!! Autor: ~Inwestor [37.109.33.*]
    Wyjdzie, że żadna świeża spółka w game dev nie jest rentowna aby się samodzielnie utrzymać, na dobry start potrzebny jest kapitał, a marne 5 mln kapitalizacji szybko się kończy bankrutem i nie możliwością płynnego funkcjonowania.
  • Re: prezesy drukowac po 1 grosz!! Autor: ~Adam [37.248.253.*]
    ok ta ja 1mln kupie po 10 groszy kto sprzeda?
  • Re: prezesy drukowac po 1 grosz!! Autor: ~wer [83.23.171.*]
    poczekaj do wakacji jak się wysypia miliony tych co kupili po 25gr to może i do 10 zjada
  • Re: prezesy drukowac po 1 grosz!! Autor: ~3telnik [89.64.57.*]
    Ja akurat rozumiem frustracje. Część osób kupiła akcje ze średnią ponad 1.30 zł w tym ja sam. Dodruk jest tu bardzo częsty, z zaskoczenia i cena jest znacznie zaniżana w stosunku do obecnego kursu. Ciężko jest zaufać firmie, która ot tak dodrukowywuje sobie miliony akcji. Co z tego, jak raport będzie dobry, skoro cena jak lekko drgnie to jest potem zalany rynek akcjami. Kapitalizacja oczywiście zależy od rynku. Natomiast przykładowo dziś Parcel Technik wybił sporo i będzie wybijać mocniej. Przy kapitalizacji 9 465 459,444 zł - 2 800 000 zł zysk netto.

[x]
OXYGEN 3,36% 0,31 2023-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.