By ruszył trzeba akcje kupować a nie modlić się o wzrost jak trolle ta i aaa o spadek :)
Im mniej akcji bedzie w obrocie tym wieksza bedzie presja kupujacych. Ja tak jak pisalem wczoraj, wczoraj kupowalem 0,765 - 0,77 i to z prawej strony.
Jakby tu mial byc tylko zasięg 1,75 zł to nie traciłbym tu czasu.
Ja tu patrze na wzrost pod katem jazdy jaka byla na Labocanna 0,1 - pod 30 zł czy Letus Capital 0,3 - 18 zł. Czyli wzrosto +6000% w góre.
A wy tu piszecie o martnych 100 czy 200 % gdzie byle śmieć urosl po kilkaset % o dolka a Invention jest wlasnie w dolku a przed kluczowymi rozstrzygnięciami :)
Dnia 2021-05-03 o godz. 12:42 ~Opinia napisał(a): > Juz to pisalem ale: > > > > Jakby tu mial byc tylko zasięg 1,75 zł to nie traciłbym tu czasu. > > > > Ja tu patrze na wzrost pod katem jazdy jaka byla na Labocanna 0,1 - pod 30 zł czy Letus Capital 0,3 - 18 zł. Czyli wzrosto +6000% w góre. > > > > A wy tu piszecie o martnych 100 czy 200 % gdzie byle śmieć urosl po kilkaset % o dolka a Invention jest wlasnie w dolku a przed kluczowymi rozstrzygnięciami :)
5 k % to kapitalizacja 2 MLD chlopie obudz sie, moglo by tak urosnac jakby teraz kapitalizacja wynosila 1-2 mln
Stary troll znow jęczy. Czekam niżej na odkupienie. Narazie jest nizej 18% od moje sprzedazy. Czekam na okolice 0,5-0,6.
Ubrales sie trollu czy nagonka na pudlowe lewe espi nie w ta strone ? Buhahah