labocanna idzie w dobrym kierunku!moze chwilowo lekko po wertepach-ale ten rynek w Polsce dopiero sie rozkreca.W ciagu najblizszych kilku lat konopie stana sie czescia produktow ktore uzywamy codziennie,beda w kazdym domu :)
w ciągu najbliższych miesięcy to tu pewnie emisja się pojawi bo przejęcia trzeba sfinansować a kredyt ma do to siebie że trzeba go spłacić. wycena ciągle zbyt wysoka i nie ma to nic wspólnego z kierunkiem rozowoju spółki bo narazie go nie ma. Przejmą jakieś spółki to będzie można mówić o jakiejś wartości labocanny. Na ten moment są tu same niepewne co oznacza wyższe ryzyko wtopy. gdyby kapitalizacja była niska to ryzyzko jest łątwiejsze do zaakceptowania. Ale 70 mln za tą spółkę to meg rzesada i kto bierze w tej cenie musi liczyć się z wysokim prawdopodobieństwem straty
ja się produkuje? spójrz na tych naganiaczy którzy zachęcają do trzymania papieru. albo na tych co wymyślają targety z kosmosu.
to co warto tu zrobić to ciąć straty ale leszcz jest naiwny i bral powyżej 20 czy nawet między 15 a 20 i trzyma papier.
Zgadza się, zainwestowanie w spółkę teraz, przy tej cenie, może być dobrym ruchem przyszłościowym, pamiętajcie, że do 2025 jest jeszcze trochę, a do tego czasu labocanna chce zostać liderem na tak naprawdę raczkującym jeszcze trendzie i rynku w Polsce
Dnia 2021-02-22 o godz. 10:51 ~Neandertalczyk napisał(a): > Zgadza się, zainwestowanie w spółkę teraz, przy tej cenie, może być dobrym ruchem przyszłościowym, pamiętajcie, że do 2025 jest jeszcze trochę, a do tego czasu labocanna chce zostać liderem na tak naprawdę raczkującym jeszcze trendzie i rynku w Polsce > Branża rozwojowa jak spółka się w niej odnajdzie będzie grubo
co się rozkręca ? W USA już wiele lat a i w Polsce jest masę firm z ugruntowaną pozycją i wieloletnim doświadczeniem.
labocanna ściemnia że chce być liderem jakby to było pstrykniecie palcem. która firma z tej branży niby nie chce nim być?
Ja myślę, że spółka jeszcze powędruje w górę. Już raz tak było że poszło wysoko, potem spadło i za jakiś czas poszło jeszcze wyżej. Myślę, że takie wahania mogą się tu dziać bo spółka jest jeszcze na początku swojej drogi, ale cały czas pnie się do góry i realizuje swoje założenia. Tu musi być dobrze. Branża, w którą weszli jest bardzo obiecująca.
Dnia 2021-02-22 o godz. 10:40 ksenia40 napisał(a): > labocanna idzie w dobrym kierunku!moze chwilowo lekko po wertepach-ale ten rynek w Polsce dopiero sie rozkreca.W ciagu najblizszych kilku lat konopie stana sie czescia produktow ktore uzywamy codziennie,beda w kazdym domu :)